ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΟΛΕΪ

«Πράσινη» επίθεση στο προφίλ του Τσάτσιτς (Pics)

Ο Βόγιν Τσάτσιτς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και ο κόσμος του «τριφυλλιού» του έκανε... επίθεση.

«Πράσινη» επίθεση στο προφίλ του Τσάτσιτς (Pics)

Ο Βόγιν Τσάτσιτς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό για ένα χρόνο ακόμα. Ο Μαυροβούνιος μέσα σε 6 μήνες δέθηκε με την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Μάλιστα έλεγε ότι αυτά που ζει εδώ δεν τα έχει ξαναζήσει αλλού.

Ειδικά αυτό που έγινε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια είχε παχυλά συμβόλαια στα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου.

Παρά ταύτα με τα μισά λεφτά έμεινε στον Παναθηναϊκό. ‘Εμεινε για το πάθος. Έμεινε για την τρέλα. Έμεινει για την οικογένεια. Ο βολεϊκός Παναθηναϊκός είναι μια οικογένεια και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αρνηθεί.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.291 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού λοιπόν, μετά την γνωστοποίηση της συμφωνίας με το τριφύλλι, έκανε επίθεση – αγάπης στον Βόγιν Τσάτσιτς.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.