ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τραγωδία: Νεκρό βρέφος 8 μηνών από την κακοκαιρία στην Εύβοια!

Σε τραγωδία μετατρέπεται η κακοκαιρία στην Εύβοια, καθώς πέρα από τους δύο ηλικιωμένους και ένα βρέφος 8 μηνών έχασε τη ζωή του!

Τραγωδία: Νεκρό βρέφος 8 μηνών από την κακοκαιρία στην Εύβοια!

Ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια, καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τον δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργο Ψαθά υπάρχει και τρίτος νεκρός στην βιβλική καταστροφή που έπληξε κυρίως τα Πολιτικά.

Πρόκειται για ένα βρέφος μόλις οκτώ μηνών, ενώ νωρίτερα είχαν βρεθεί νεκροί δύο ηλικιωμένοι μέσα στα πλημμυρισμένα σπίτια τους.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η δημοσιογράφος Ντίνα Τσουκαλά στην ΕΡΤ το μωράκι βρισκόταν με την οικογένειά του στην Εύβοια για διακοπές και διέμεναν σε σπίτι που πλημμύρισε. Οπως είπε χαρακτηριστικά, η νεροποντή τους έπιασε όλους στον ύπνο και οι άνθρωποι σηκώθηκαν έντρομοι μέσα στο πλημμυρισμένο σπίτι κι έψαχναν μάταια να βρουν το μωρό. Οταν το βρήκαν ήταν ήδη αργά…

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 66.229 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οπως ανέφερε στην ΕΡΤ η δημοσιογράφος Ιωάννα Καραγιάννη υπάρχει και τέταρτος νεκρός, ένας 39χρονος άνδρας στο Μπούρτζι, ωστόσο, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...