ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πλημμύρα- Εύβοια: Μεγαλώνει ο τραγικός απολογισμός- Στους έξι οι νεκροί, 1 αγνοούμενος

Μεγαλώνει ο τραγικός απολογισμός της φονικής πλημμύρας στην Εύβοια καθώς νωρίτερα εντοπίστηκε και έκτο άτομο που έχασε τη ζωή του.

Πλημμύρα- Εύβοια: Μεγαλώνει ο τραγικός απολογισμός- Στους έξι οι νεκροί, 1 αγνοούμενος

Μεγαλώνει ο τραγικός απολογισμός της φονικής πλημμύρας στην Εύβοια καθώς νωρίτερα εντοπίστηκε και έκτο άτομο που έχασε τη ζωή του.

Πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας 35 ετών περίπου.

Η άτυχη γυναίκα αγνοούταν  και τελικά εντοπίστηκε από τα σωστικά συνεργεία αργά το απόγευμα της Κυριακής.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.953 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αγνοούμενος παραμένει ακόμα ένας άνδρας ενώ νωρίτερα εντοπίστηκε ζωντανή και διασώθηκε με ελικόπτερο μια γυναίκα που είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη μαζί με τον προαναφερθέντα.

Στους 97 οι συμπολίτες μας που διασώθηκαν με οχήματα και ελικόπτερα.

Από τη μία τα ξημερώματα μέχρι το πρωί οι κλήσεις ήταν εκατοντάδες από ανθρώπους που εγκατέλειπαν το αυτοκίνητό τους, και άλλους που παρασύρονταν από τα νερά ή που αναζητούσαν καταφύγιο στις ταράτσες των οικοδομών. Εκκλήσεις αδιάκοπες από ανθρώπους που σκαρφάλωσαν ακόμη και πάνω σε ελιές για να σωθούν αλλά και από οικογένειές με μικρά παιδιά που έβλεπαν τη στάθμη του νερού να ανεβαίνει μέσα στο σπίτι τους.

Τα ύψη των νεφών της φονικής καταιγίδας που έπληξε την Κεντρική Εύβοια τη νύχτα του Σαββάτου, ξεπέρασαν τα 12 χιλιόμετρα, ενώ οι κορυφές τους είχαν θερμοκρασίες κάτω από μείον 45 βαθμούς Κελσίου.

Οι κορυφές των νεφικών σχηματισμών των κυττάρων της καταιγίδας λόγω της πολύ μεγάλης ισχύος της τελευταίας- ξεπέρασαν το φυσικό φράγμα της τροπόπαυσης. Το σύστημα της κακοκαιρίας διατήρησε την ισχύ του για περισσότερες από πέντε ώρες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την πολύ μεγάλη διάρκεια των ισχυρών φαινομένων.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.