ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις: Στην περιοχή έρευνας το Ορουτς Ρέις

Ο Ντονμέζ σημείωσε ότι το τουρκικό πλοίο έχει τη στήριξη 83 εκατομμυρίων Τούρκων πολιτών.

Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις: Στην περιοχή έρευνας το Ορουτς Ρέις

Τούρκος υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ επιβεβαίωσε μέσω Twitter ότι το ερευνητικό πλοίο Oruc Reis απέπλευσε από την Αττάλεια και μάλιστα «έφτασε στην περιοχή όπου θα λειτουργήσει», ανοιχτά από το Καστελόριζο.

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα ότι οι προσπάθειες για την «ενεργειακή ανεξαρτησία της Τουρκίας, σε Μεσόγειο και Μαύρη Θάλασσα, θα συνεχιστούν χωρίς διακοπή», ενώ σημείωσε, ότι 83 εκατομμύρια Τούρκοι υποστηρίζουν το τουρκικό ερευνητικό πλοίο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.