ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τα 4 παιδαριώδη λάθη της κυβέρνησης που μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στα 700 κρούσματα τη μέρα

Μια εφιαλτική επιστροφή σε ένα δυσοίωνο μέλλον

Τα 4 παιδαριώδη λάθη της κυβέρνησης που μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στα 700 κρούσματα τη μέρα

Μην ξεγελιέστε. Αν το ημερολόγιο δεν έδειχνε ότι βρισκόμαστε στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, αλλά με κάποιο τρόπο η ημερομηνία ήταν –ας πούμε- αρχές Απριλίου, το lockdown και τα μέτρα κατά του κορωνοϊού θα είχαν τεθεί σε ισχύ. Αλλά, ας όψεται ο τουρισμός που έχει μετατρέψει την κυβέρνηση σε απλό (ουσιαστικά) παρατηρητή των γεγονότων, με τα μέλη της να κάνουν τον… σταυρό τους ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...