ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπορέλι: “Πολύ μεγάλος πλάγιος αμυντικός”

Ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι μιλάει για τον Στράτο Αποστολάκη και την καριέρα του τελευταίου στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μπορέλι: “Πολύ μεγάλος πλάγιος αμυντικός” | panathinaikos24.gr

Ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι μιλάει για τον Στράτο Αποστολάκη και την καριέρα του τελευταίου στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο παλαίμαχος άσος, μια από τις σπουδαιότερες ποδοσφαιρικές μορφές της Ελλάδας στη σύγχρονη ιστορία, βρίσκεται στο βιβλίο “30 Θεοί του ελληνικού ποδοσφαίρου”. Ο Χότα – Χότα μιλάει στο βιβλίο για τον συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Στράτο Αποστολάκη.

Αναλυτικά: «Πιστεύω ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που στην εποχή μας η αξία του θα αναγνωριζόταν περισσότερο και θα έπαιζε άνετα σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ήταν πολύ γρήγορος και δυνατός, ένας αμυντικός που πετύχαινε γκολ. Νομίζω ότι στην εποχή που έπαιξε η πραγματική του αξία δεν αναγνωρίστηκε. Πολύ μεγάλος πλάγιος αμυντικός, με μεγάλη προσφορά τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στην Εθνική Ελλάδας».

Ένα ταξίδι στους μύθους 30 ελλήνων ποδοσφαιριστών που από τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια μέχρι το έπος του Euro 2004 άφησαν τη δική τους σφραγίδα στον «βασιλιά των σπορ» 30 Θεοί του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του «όμορφου παιχνιδιού». Εκείνοι που προκαλούν δάκρυα από χαρά ή λύπη σε μικρούς και μεγάλους, δημιουργούν στιγμές που δεν θα λησμονηθούν ποτέ, συνθέτουν με τις πινελιές τους τον καμβά του ποδοσφαίρου. Γέμισαν γήπεδα και μεγάλωσαν γενιές και γενιές φιλάθλων. Το ξεκίνημα, οι δυσκολίες, οι μεγάλες στιγμές, οι προσωπικότητες, σε συνδυασμό με σπάνιες διηγήσεις και δηλώσεις που αναδεικνύουν το μέγεθος και τη σημασία τους. Ένα βιβλίο για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο, ανεξαρτήτως ηλικίας.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close