ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπορέλι: “Πολύ μεγάλος πλάγιος αμυντικός”

Ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι μιλάει για τον Στράτο Αποστολάκη και την καριέρα του τελευταίου στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μπορέλι:

Ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι μιλάει για τον Στράτο Αποστολάκη και την καριέρα του τελευταίου στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο παλαίμαχος άσος, μια από τις σπουδαιότερες ποδοσφαιρικές μορφές της Ελλάδας στη σύγχρονη ιστορία, βρίσκεται στο βιβλίο “30 Θεοί του ελληνικού ποδοσφαίρου”. Ο Χότα – Χότα μιλάει στο βιβλίο για τον συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Στράτο Αποστολάκη.

Αναλυτικά: «Πιστεύω ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που στην εποχή μας η αξία του θα αναγνωριζόταν περισσότερο και θα έπαιζε άνετα σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ήταν πολύ γρήγορος και δυνατός, ένας αμυντικός που πετύχαινε γκολ. Νομίζω ότι στην εποχή που έπαιξε η πραγματική του αξία δεν αναγνωρίστηκε. Πολύ μεγάλος πλάγιος αμυντικός, με μεγάλη προσφορά τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στην Εθνική Ελλάδας».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα ταξίδι στους μύθους 30 ελλήνων ποδοσφαιριστών που από τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια μέχρι το έπος του Euro 2004 άφησαν τη δική τους σφραγίδα στον «βασιλιά των σπορ» 30 Θεοί του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του «όμορφου παιχνιδιού». Εκείνοι που προκαλούν δάκρυα από χαρά ή λύπη σε μικρούς και μεγάλους, δημιουργούν στιγμές που δεν θα λησμονηθούν ποτέ, συνθέτουν με τις πινελιές τους τον καμβά του ποδοσφαίρου. Γέμισαν γήπεδα και μεγάλωσαν γενιές και γενιές φιλάθλων. Το ξεκίνημα, οι δυσκολίες, οι μεγάλες στιγμές, οι προσωπικότητες, σε συνδυασμό με σπάνιες διηγήσεις και δηλώσεις που αναδεικνύουν το μέγεθος και τη σημασία τους. Ένα βιβλίο για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο, ανεξαρτήτως ηλικίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.