ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κανένα θέμα με Ισλα – Φουλάρει για άλλο μπακ ο Παναθηναϊκός

Μπορεί οι Τούρκοι να γράφουν για θετική απάντηση του Χιλιανού Ισλα στον Παναθηναϊκό, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Κανένα θέμα με Ισλα - Φουλάρει για άλλο μπακ ο Παναθηναϊκός

Μπορεί οι Τούρκοι να γράφουν για θετική απάντηση του Χιλιανού Ισλα στον Παναθηναϊκό, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Τις τελευταίες ώρες το θέμα του έμπειρου μπακ έχει επανέλθει στο προσκήνιο για το τριφύλλι, μέσω συνεχόμενων δημοσιευμάτων. Το πιο πρόσφατο, μάλιστα, από την Τουρκία έκανε λόγο για συμφωνία και για θετική απάντηση του παίκτη σε πρόταση της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια, με συνολικές απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ.

Οι πληροφορίες του panathinaikos24.gr αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.  Το τριφύλλι δεν ασχολήθηκε ποτέ επί της ουσίας με τον Ισλα, όχι γιατί δεν αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας ως ποδοσφαιριστής, αλλά διότι ψάχνουν έναν πιο νέο παίκτη και με λιγότερα χρήματα. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση ο Παναθηναϊκός να φτάσει σε ένα τέτοιο ποσό (500.000 ετησίως) για δεξιό ακραίο οπισθοφύλακα. Συνεπώς, δεν υπήρξε και δεν υπάρχει θέμα Ισλα για την ομάδα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός έχει καταλήξει σε δυο περιπτώσεις δεξιών μπακ και σύντομα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις με την ενίσχυση στα άκρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...