ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Από Panathinaikos tv ελεύθερα και μέσω cosmote tv τα φιλικά – Τα πακέτα συνδρομής

Η πρεμιέρα θα γίνει στο φιλικό της 26ης Αυγούστου με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

Από Panathinaikos tv ελεύθερα και μέσω cosmote tv τα φιλικά - Τα πακέτα συνδρομής

Η πρεμιέρα θα γίνει στο φιλικό της 26ης Αυγούστου με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

Οι πράσινοι έχουν βάλει στην τελική τους ευθεία το νέο τους κανάλι, το panathinaikos tv, το οποίο σταδιακά, όπως έχουμε αναφέρει, θα έχει γεμάτο πρόγραμμα με εκπομπές, συνεντεύξεις και φυσικά τα παιχνίδια της πρώτης ομάδας της K19 και του Ερασιτέχνη.

Οπως γράψαμε πρόσφατα, η πρεμιέρα θα γίνει στο φιλικό της 26ης Αυγούστου με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από αυτό το φιλικό και έπειτα, όλοι οι αγώνες προετοιμασίες θα μεταδοθούν ζωντανά από το νέο κανάλι της ομάδας, το panathinaikos tv, το οποίο μάλιστα θα υπάρχει και στην cosmote tv. Μάλιστα, τα φιλικά αναμένεται να μεταδοθούν ελεύθερα, δίχως δηλαδή συνδρομή από τον κόσμο. Οι φίλοι του τριφυλλιού θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα παιχνίδια της ομάδας δίχως την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.290 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα πακέτα συνδρομής

Στη συνέχεια και από το ξεκίνημα της νέας σεζόν, το panathinaikos tv θα έχει πακέτα συνδρομής, τα οποία ο κόσμος θα πληρώνει για να έχει την υπηρεσία είτε αυτόνομα (στον υπολογιστή του, στο laptop και το tablet), είτε μέσω cosmote tv. Θα υπάρχει σίγουρα ετήσιο πακέτο συνδρομής,  ξεχωριστά ανά αγώνα, αλλά και άλλης χρονικής διάρκειας (τρίμηνα κλπ) που θα μπορεί να επιλέγει ο τηλεθεατής. Μέσω της cosmote θα διατίθεται είτε μέσω της υπηρεσίας cosmote plus, είτε μέσω εξτρά χρέωσης στην υπηρεσία για να “ξεκλειδώνει” το κανάλι. Ολα αυτά με την έναρξη της χρονιάς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.