ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πρόταση ενός εκατ. ευρώ για Καρλίτος» (Pic)

Η Λεγανές φέρεται να έχει κάνει πρόταση ενός εκατ. ευρώ για τον Ισπανό επιθετικό του Παναθηναϊκού, Καρλίτος.

«Πρόταση ενός εκατ. ευρώ για Καρλίτος» (Pic)

Μετά τον Μακέντα και ο Καρλίτος φαίνεται να έρχεται στο προσκύνιο.

Σελίδα στο twitter που ασχολείται με τα μεταγραφικά της Λεγανές αναφέρει ότι η ισπανική ομάδα έχει καταθέσει πρόταση 1 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκο, με σκοπό να κάνει δικό της τον Καρλίτος.

Ταυτόχρονα, τονίζεται ότι οι πράσινοι αναμένεται να απαντήσουν εντός των επόμενων ημερών.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.757 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακόμα και στο ενδεχόμενο το δημοσίευμα αυτό να έχει βάσει, δεν υπάρχει περίπτωση ο Πογιάτος με τον Ρόκα να δώσουν το πράσινο φως για να προχωρήσει η κίνηση αυτή.

Ο λόγος φυσικά είναι στον Παναθηναϊκό υπολογίζουν τον Καρλίτος ως βασικό όπλο της μεσοεπιθετικής τους γραμμής.

https://twitter.com/CDLegaInfo/status/1293443450373902336?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1293443450373902336%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fback.sdna.gr%2Fpodosfairo%2F748768_senaria-gia-protasi-enos-ekat-eyro-tis-leganes-gia-karlitos-pic

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.