ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Για δύο χρόνια έκλεισε ο Φακούντο Σάντσες – Με πόσα χρήματα τον φέρνει ο Ρόκα

Ο Φακούντο Σάντσες έρχεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Παναθηναϊκός: Για δύο χρόνια έκλεισε ο Φακούντο Σάντσες - Με πόσα χρήματα τον φέρνει ο Ρόκα

Ο Φακούντο Σάντσες έρχεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Στο πρόσωπο του 30χρονου Αργεντινού ποδοσφαιριστή, βρήκε ο Τσάβι Ρόκα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού τον άνθρωπο που θα καλύψει το κενό που υπάρχει στο δεξί άκρο της άμυνας. Οι «πράσινοι» φέρνουν στην Ελλάδα τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Εστουντιάντες με το συμβόλαιό του να έχει διάρκεια δύο ετών.

Παράλληλα και τα χρήματα που θα εισπράττει ο Σάντσες για την επόμενη διετία από τον Παναθηναϊκό, είναι ακόμα ένα παράσημο για τον Τσάβι Ρόκα, καθώς ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έκλεισε τον παίκτη, με συμβόλαιο ύψους 200.000 ευρώ.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.998 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...