ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πέφτουν κορμιά στο Κορωπί (Pic)

Υψηλός βαθμός έντασης στην απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Πέφτουν κορμιά στο Κορωπί (Pic)

Σε υψηλό τέμπο κινήθηκε η απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Ο Ντάνι Πογιάτος και το επιτελείο του συνέχισε τις προπονήσεις σε φουλ ένταση και είδε τους ποδοσφαιριστές να βγαίνουν… off, ενώ ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο όπου διεξήχθη η προπόνηση θύμιζε πεδίο μάχης.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση συνεχίστηκε με ασκήσεις κατοχής μπάλας σε τρία στάδια και ολοκληρώθηκε μετά από μιάμιση ώρα με παιχνίδι τριών ομάδων. Στο μίνι τουρνουά, οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» ήταν αρκετά δυναμικοί στην επαφές τους με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο εξ αυτών.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Νικήτρια αναδείχθηκε η λευκή ομάδα, που απαρτίζονταν από τους Χριστογεώργο, Καρλίτος, Αϊτόρ, Θεοχάρη, Αθανασακόπουλο, Τζαβίδα και Καραγιάννη, με την «πράσινη» ΠΑΕ, να δημοσιεύει και την αντίστοιχη φωτογραφία στα social media, με τους νικητές να πανηγυρίζουν.

Ατομικό πρόγραμμα με μπάλα ξεκίνησαν οι Βιγιαφάνιες, Πούγγουρας και Αλεξανδρόπουλος, ενώ θεραπεία συνέχισε ο Χατζηθεοδωρίδης. Εκτός του τουρνουά έμεινε για προληπτικούς λόγους ο Φραν Βέλεθ.

View this post on Instagram

The winners of today’s match!#Panathinaikos #paofc20_21 #LikeGreensDo

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.