Ο Αμερικανός φόργουορντ έφτασε το βράδυ της Παρασκευής (14/08), και πλέον θα μπει στη διαδικασία των ελέγχων για τον COVID-19 και των εργομετρικών τεστ, έτσι ώστε με τη σειρά του, να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των υπόλοιπων παικτών του Παναθηναϊκού.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, για τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι» και τους στόχους που θέλει να πετύχει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιτέλους είμαι εδώ, είμαι στην Αθήνα. Αρχίζουμε την προετοιμασία για τη σεζόν, θα γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και είμαι ενθουσιασμένος».

Αισθάνεσαι έτοιμος να αρχίσεις προπονήσεις;

«Ναι, ναι. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, όλο το σταφ. Να ξεκινήσω αμέσως».

Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

«Να έχω την καλύτερη σεζόν που μπορώ. Με την ομάδα να δουλέψουμε μαζί και να πετύχουμε τους στόχους που θέτουμε ως ομάδα. Να δείξουμε πως είμαστε ένα καλό κλαμπ στην Ευρώπη».

Θα ήθελες να πεις κάτι στον κόσμο του Παναθηναϊκό;

«Ελπίζω να μπορέσουμε να παίξουμε μπροστά τους. Αυτό είναι το σημαντικότερο, να είναι όλοι ασφαλείς. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βάλω τα πράσινα και θα παίξω γι’ αυτούς και θα παίξω γι’ αυτό το κλαμπ»!

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS