ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα για το «τριφύλλι» ο Ουάιτ (Pics)

Στην Αθήνα έφθασε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Άαρον Ουάιτ. Τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα για το «τριφύλλι» ο Ουάιτ (Pics)

Ο Αμερικανός φόργουορντ έφτασε το βράδυ της Παρασκευής (14/08), και πλέον θα μπει στη διαδικασία των ελέγχων για τον COVID-19 και των εργομετρικών τεστ, έτσι ώστε με τη σειρά του, να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των υπόλοιπων παικτών του Παναθηναϊκού.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, για τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι» και τους στόχους που θέλει να πετύχει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιτέλους είμαι εδώ, είμαι στην Αθήνα. Αρχίζουμε την προετοιμασία για τη σεζόν, θα γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και είμαι ενθουσιασμένος».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.117 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αισθάνεσαι έτοιμος να αρχίσεις προπονήσεις;

«Ναι, ναι. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, όλο το σταφ. Να ξεκινήσω αμέσως».

Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

«Να έχω την καλύτερη σεζόν που μπορώ. Με την ομάδα να δουλέψουμε μαζί και να πετύχουμε τους στόχους που θέτουμε ως ομάδα. Να δείξουμε πως είμαστε ένα καλό κλαμπ στην Ευρώπη».

Θα ήθελες να πεις κάτι στον κόσμο του Παναθηναϊκό;

«Ελπίζω να μπορέσουμε να παίξουμε μπροστά τους. Αυτό είναι το σημαντικότερο, να είναι όλοι ασφαλείς. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βάλω τα πράσινα και θα παίξω γι’ αυτούς και θα παίξω γι’ αυτό το κλαμπ»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...