ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

SOS στη Μεταμόρφωση – Το μήνυμα του 112 για την φωτιά – «Κλείστε πόρτες και παράθυρα, επικίνδυνοι καπνοί»

Στην ενεργοποίση του 112 προχώρησε η Πολιτική Προστασία για την μεγάλη φωτιά που καίει από τις 07:00 το πρωί του Σαββάτου στην Μεταμόρφωση.

SOS στη Μεταμόρφωση - Το μήνυμα του 112 για την φωτιά – «Κλείστε πόρτες και παράθυρα, επικίνδυνοι καπνοί»

Στην ενεργοποίηση του 112 προχώρησε η Πολιτική Προστασία για την μεγάλη φωτιά που καίει από τις 07:00 το πρωί του Σαββάτου στην Μεταμόρφωση.

Στο μήνυμα που έλαβαν οι πολίτες στην περιοχή της Μεταμόρφωσης από το 112 αναγράφονταν οδηγίες προφύλαξης από τους καπνούς.

«Κλείστε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες. Αποφύγετε τις μετακινήσεις. Πυρκαγιά σε εργοστάσιο πλαστικών στην περιοχή σας, επικίνδυνοι καπνοί» γράφει το μήνυμα.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε επίσης: Οδηγίες της Περιφέρειας Αττικής προς τους πολίτες για τη φωτιά στη Μεταμόρφωση

Σύμφωνα με πληροφορίες το μήνυμα εστάλη σε όσους βρίσκονται σε ακτίνα 2,5 χιλιομέτρων από την εστία της πυρκαγιάς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.