ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με αρκετές απουσίες η προπόνηση – Νικήτρια η κίτρινη ομάδα στο «διπλό»

Με την απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, στην αργία του Δεκαπενταύγουστου.

Παναθηναϊκός: Με αρκετές απουσίες η προπόνηση - Νικήτρια η κίτρινη ομάδα στο «διπλό»

Άλλη μια ημέρα προετοιμασίας για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε. Στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου (15/08), πέρα από τους γνωστούς απόντες ο Ντάνι Πογιάτος είδε τους παίκτες του να προπονούνται με αρκετή ένταση ενώ πριν το φινάλε αυτής, είχαμε και το καθιερωμένο οικογενειακό «διπλό».

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα που φορούσε τα κίτρινα με σκορ 2-1. Τα τέρματα για τους νικητές σημείωσαν οι Χατζηγιοβάνης και Μακέντα, ενώ από την πλευρά των ηττημένων που φορούσε λευκά, το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ο Καρλίτος.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε αρχικά προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας και ολοκληρώθηκε όπως προαναφέραμε με το διπλό σε μικρό χώρο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την προπόνηση απείχαν οι Βιγιαφάνιες, Πούγγουρας και Αλεξανδρόπουλος που ακολούθησαν ατομικό, ενώ οι Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Χατζηθεοδωρίδης και Χατζηγιαννάκης έκαναν θεραπεία.

Παράλληλα ο προπονητής της ομάδας Ντάνι Πογιάτος, αποφάσισε να δώσει ρεπό για αύριο Κυριακή στους παίκτες του. Έτσι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, θα προπονηθούν ξανά τη Δευτέρα (17/08) το απόγευμα.

View this post on Instagram

Final score: 2-1! #Panathinaikos #paofc20_21 #LikeGreensDo

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.