ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ

Ο Μακέντα, ο Σαντίκου και μια μεταγραφική έκπληξη

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για τους συσχετισμούς στην επίθεση του Παναθηναϊκού, την ενδεχόμενη πώληση του Μακέντα, τον Σαντίκου που υπό προϋποθέσεις θα ενδιέφερε και μια… έκπληξη.

Ο Μακέντα, ο Σαντίκου και μια μεταγραφική έκπληξη

Το ψάχνει πολύ ο Τσάβι Ρόκα στις μεταγραφές. Και ήδη έχει κερδίσει τον Αλαφούζο και το περιβάλλον του προέδρου του Παναθηναϊκού για περισσότερους από έναν λόγους. Και γιατί κάνει κινήσεις που ανεβάζουν την ποιότητα του ρόστερ και γιατί έχει την υπομονή και τους χειρισμούς για να φέρει τις περιπτώσεις στα μέτρα του.

Ένα από τα παραδείγματα ο Φακούντο Σάντσες. Με… ψίχουλα παίρνει ο Παναθηναϊκός ένα δεξί μπακ που θεωρητικά τουλάχιστον είναι καλύτερος από τον Γιόχανσον που είχε. Με 200 χιλιάρικα και κάτι ψιλά θα έρθει ο Αργεντινός. Που την έψαχνε για Ευρώπη, που ήταν κοντά σε τουρκικό σύλλογο, αλλά που ο Ρόκα τον έψησε πως στην Ελλάδα θα είναι καλύτερη η κατάσταση για εκείνον. Δεύτερος Αργεντινός που φέρνει ο Παναθηναϊκός σε λίγες μέρες μετά τον Βιγιαφάνιες. Πιάνει και το… κλίμα του κόσμου ο Ρόκα, που έχει μάθει πως η εξέδρα δένεται με παίκτες απ’ τη συγκεκριμένη χώρα (πολλά τα παραδείγματα).

Οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν πως στον Παναθηναϊκό προτάθηκε και ο Αλβανός φορ, Αρμάντο Σαντίκου. Στη λογική πως αν πουληθεί ο Φεντερίκο Μακέντα τότε θα υπάρξει χώρος για επιθετικό. Ο Σαντίκου που έχει προταθεί και στον Άρη και οι «κιτρινόμαυροι» τον θέλουν πολύ. Ένα φορ με την αξία του να είναι δεδομένη. Με 135 γκολ σε 317 παιχνίδια στην καριέρα του, με σπουδαία παρουσία στο πρωτάθλημα της Ελβετίας και με θετική εικόνα στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας φορώντας τη φανέλα της Μάλαγα, ως δανεικός από τη Λεβάντε.

Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός
Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός 844 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια περίπτωση που δεν μπορούν να αγνοήσουν ο Ρόκα με τον Πογιάτος, αλλά δεν μπορούν και να κάνουν κίνηση τούτη τη στιγμή. Διότι αν υπάρξει και τρίτος «πρωτοκλασάτος» επιθετικός θα προκύψει… συνωστισμός στη θέση. Και γκρίνιες.

Και επιπλέον, είναι προτιμότερο να γίνει μια καλή κίνηση αυτή τη στιγμή στον άξονα, που ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ποδοσφαιριστή. Για να υπάρξει ισορροπία και να έχει ο Πογιάτος την ευκαιρία να δουλέψει το δίδυμο στον άξονα με Κουρμπέλη συν τη μεταγραφή.

Πάντως για τη συγκεκριμένη θέση υπάρχουν πληροφορίες πως ο Παναθηναϊκός ψάχνεται για μια μεγάλη έκπληξη. Για παίκτη που θα έχει και σπουδαίο όνομα και θα βοηθήσει να ανέβει επίπεδο όλη η ομάδα. Τύπου Μπενιάτ Ετσεμπερία.

Κι αν δεν είναι ο πρώην χαφ της Μπιλμπάο, θα είναι κάτι ανάλογο. Ο Ρόκα «παλεύει» πολύ για να φέρει έναν χαφ που θα κάνει τη διαφορά, που θα είναι επιβλητικός στη μεσαία γραμμή. Αν τα καταφέρει, ο κόσμος θα τρίβει τα μάτια του…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...