ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κι άλλος… μνηστήρας για Μακέντα

Ο Φεντερίκο Μακέντα και το ενδιαφέρον της Αλάνιασπορ.

Κι άλλος... μνηστήρας για Μακέντα

Ο Φεντερίκο Μακέντα έχει μεγάλη… πέραση σε ομάδες του εξωτερικού και οι Τούρκοι επανέρχονται στο παιχνίδι της διεκδίκησής του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γραπτού Τύπου, η Αλάνιασπορ έχει μπει τις τελευταίες μέρες στον… χορό των ομάδων που θέλουν τον Μακέντα και προσφέρει περίπου 450.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για τα δικαιώματα του παίκτη.

Την ίδια ώρα, οι πράσινοι φέρονται να αξιώνουν περίπου 750.000 ευρώ για να αφήσουν τον Ιταλό να φύγει. Την ίδια ώρα, παραμένει ζεστό το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Ιταλό, που δεν… ψήνεται ιδιαίτερα για καμία από τις δύο ομάδες.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μακέντα, πάντως, μέσω των social media, στέλνει σχεδόν καθημερινά το μήνυμα πως περνάει καλά στον Παναθηναϊκό. Και πως ίσως αν οι πράσινοι του έδιναν περισσότερα χρήματα, να τον έδεναν για περισσότερα χρόνια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.