ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ

Συγνώμη, αλλά δε διώχνεις έναν 20χρονο με τέτοια παρουσία…

Η απόφαση να αποχωρήσει ο Περέα από το ρόστερ και μάλιστα ως ελεύθερος δεν έχει καμία ποδοσφαιρική λογική.

Συγνώμη, αλλά δε διώχνεις έναν 20χρονο με τέτοια παρουσία...

Να πιστώνουμε τα καλά, αλλά να χρεώνουμε και τα άσχημα. Να πιστώσουμε τις εξαιρετικές κινήσεις που έχουν γίνει στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Ρόκα έχει κάνει σπουδαία δουλειά πάνω σε αυτό και έχει φέρει παίκτες όπως ο Βιγιαφάνιες, ο Αϊτόρ, ο Καρλίτος, ο Φακούντο Σάντσες. Που τουλάχιστον από θέμα βιογραφικού μοιάζουν με περιπτώσεις που θα ανεβάσουν την ομάδα.

Να καταλάβουμε γιατί τόσο ο τεχνικός διευθυντής, όσο και ο Πογιάτος, ενημέρωσαν πριν λίγες μέρες τον Κολοβό και τον Κολοβέτσιο ότι δεν υπολογίζονται. Στον πρώτο χρεώνουν πως σε ένα χρόνο δεν κατάφερε ποτέ να βρει τον εαυτό του. Ούτε καν τη θέση του. Για τον δεύτερο είδαν ότι… περισσεύει ανάμεσα στους κεντρικούς αμυντικούς. Δεκτό.

Αλλά το να διώξει ο Παναθηναϊκός ένα παιδί 20 χρονών, που στην πρώτη του ουσιαστικά χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο είχε την εικόνα που έβγαλε ο Περέα, δεν έχει καμία ποδοσφαιρική λογική. Την παραμικρή. Το αντίθετο μάλιστα. Ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να του ανανεώσει το συμβόλαιο, που τελειώνει το 2021 και αν δεν τον ήθελε ο Πογιάτος να τον δώσει δανεικό σε άλλον σύλλογο.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.322 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διότι ο Πογιάτος σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Αν ο Πογιάτος δε φέρει αποτελέσματα, μπορεί να φύγει Νοέμβρη – Δεκέμβρη. Αλλά ο Παναθηναϊκός θα έχει χάσει ένα παιδί που πέρσι έκανε 28 συμμετοχές, είχε τρία γκολ, μία ασίστ και υπήρξαν παιχνίδια που έμπαινε στο γήπεδο και άλλαζε όλη την εικόνα με την ορμή του, τον ενθουσιασμό του, το πάθος του και την επιθετικότητά του. Με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, τη μυθική ανατροπή επί της ΑΕΚ, που ήταν εκπληκτικός.

Αν η διοίκηση έχει λόγο για ορισμένα θέματα στο αγωνιστικό, θα έπρεπε να παρέμβει. Και να χειριστεί διαφορετικά την υπόθεση του νεαρού επιθετικού, που… γούσταρε να είναι στον Παναθηναϊκό. Και που έχει απίστευτα περιθώρια εξέλιξης και βελτίωσης, ώστε ο Παναθηναϊκός όχι μόνο να ωφεληθεί αγωνιστικά, αλλά να τον μοσχοπουλήσει σε λίγα χρόνια.

Δε διώχνεις ελαφρά την καρδία έναν 20χρονο επιθετικό με τέτοια παρουσία και με τέτοια περιθώρια βελτίωσης. Δεν υπάρχει ποδοσφαιρική λογική σε αυτό. Και αν το κάνεις, δε θα φτάσεις ποτέ σε σημείο να πουλάς σωστά και ακριβά αύριο – μεθαύριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...