ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Γι αυτό κόπηκε ο Περέα

Το γεγονός ότι ο Κολομβιανός δεν ταιριάζει τόσο σε ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας είναι και ο σημαντικότερος λόγος που κόπηκε ο νεαρός άσος.

Παναθηναϊκός: Γι αυτό κόπηκε ο Περέα

Το γεγονός ότι ο Κολομβιανός δεν ταιριάζει τόσο σε ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας είναι και ο σημαντικότερος λόγος που κόπηκε ο νεαρός άσος.

Ο Περέα από εδώ και πέρα προπονείται με τους κομμένους και σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από το τριφύλλι. Μετά τους Κολοβό και Κολοβέτσιο, οι οποίοι πρόσφατα κόπηκαν, σειρά πήρε ο Κολομβιανός επιθετικός, ο οποίος ενημερώθηκε από τον Τσάβι Ρόκα σχετικά.

Η απόφαση είναι του Ντάνι Πογιάτος. Ο Ισπανός τεχνικός έκρινε με όσα είδε πρώτα σε DVD και στη συνέχεια στις προπονήσεις ότι το στιλ παιχνιδιού του Περέα δεν ταιριάζει με αυτό που θέλει να παίξει ο Παναθηναϊκός. Ο Κολομβιανός είναι εξαιρετικός στην αντεπίθεση, έχοντας ως όπλο την ενέργεια, την ταχύτητα και τη δύναμη. Ωστόσο, υστερεί σε τεχνική και στις επαφές του με την μπάλα και δυσκολεύεται απέναντι σε ομάδες που θα κλειστούν. Συνεπώς πάρθηκε η απόφαση η ομάδα να κρατήσει τον Καμπετσή και όχι τον Περέα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κολομβιανός ενημερώθηκε από τον Ρόκα και αναζητά ομάδα. Το συμβόλαιό του λήγει μέχρι το 2021 και το πιθανότερο είναι να αφεθεί ελεύθερος, αλλά να διατηρήσει το τριφύλλι ένα ποσοστό μεταπώλησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.