ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στάνκοβιτς για Μακέντα: «Δεν μιλάω για παίκτες που δεν έχω»

Πως σχολίασε ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα την προοπτική να αποκτήσει η ομάδα του τον Φεντερίκο Μακέντα.

Στάνκοβιτς για Μακέντα: «Δεν μιλάω για παίκτες που δεν έχω»

Ο Ερυθρός Αστέρας παλεύει τις τελευταίες ημέρες το θέμα της απόκτησης του Φεντερίκο Μακέντα από τον Παναθηναϊκό και ο προπονητής της ομάδας από τη Σερβία απάντησε μετά από σχετική ερώτηση που του τέθηκε.

Στο πλαίσιο των δηλώσεων που παραχώρησε πριν την αναμέτρηση της ομάδας του για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Γιουρόπα από το Γιβραλτάρ, ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς σχολίασε πως παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε περίοδο μεταγραφών, δεν μπορεί να σχολιάσει οτιδήποτε για ποδοσφαιριστές που δεν ανήκουν στην ομάδα του.

Έτσι, ο Σέρβο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής της ομάδας του Ερυθρού Αστέρα έβαλε μια τελεία σχετικά με το θέμα της μετακίνησης του Ιταλού σέντερ φορ, από τον Παναθηναϊκό.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.089 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η υπόθεση ωστόσο φαίνεται να είναι αρκετά μπερδεμένη, καθώς στον Παναθηναϊκό δεν έχουν σκοπό να παραχωρήσουν τον παίκτη, αν πρώτα απ’ όλα δεν ικανοποιηθούν οικονομικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.