ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το βάρος στην τακτική από τον Πογιάτος – Εκτός με ίωση ο Κουρμπέλης

Ασκήσεις τακτικής είχε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, από τον Ντάνι Πογιάτος και τους συνεργάτες του.

Παναθηναϊκός: Το βάρος στην τακτική από τον Πογιάτος - Εκτός με ίωση ο Κουρμπέλης

Στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής, επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με σκοπό να συνεχίσουν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία.

Για τους «πράσινους» σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε μόνο απογευματινή προπόνηση η οποία είχε αρκετή τακτική και ασκήσεις γύρω από την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ντάνι Πογιάτος θέλησε στη μονή προπόνηση να δει σε τι επίπεδο βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του στον τομέα της τακτικής και αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος αυτής με πρόγραμμα και ασκήσεις. Ωστόσο και η σημερινή προπόνηση είχε αρκετούς απόντες με τους Βιγιαφάνιες, Πούγγουρα και Αλεξανδρόπουλο να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.214 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός προπόνησης και κλινήρης στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα έμεινε λόγω ίωσης ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ενώ θεραπεία έκανε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης και ασκήσεις στο γυμναστήριο πραγματοποίησε ο Γιασίν Αγιούμπ.

View this post on Instagram

Back on track! 💚⚪️ #Panathinaikos #paofc20_21 #LikeGreensDo

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.