ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ

Απρόοπτο με Καρλίτος, έφυγε υποβασταζόμενος

Ο Καρλίτος έπεσε άτσαλα σε μια άσκηση και υπέστη διάστρεμμα. Αναμένεται να απουσιάσει για μία εβδομάδα.

Απρόοπτο με Καρλίτος, έφυγε υποβασταζόμενος

Απρόοπτο με τον Καρλίτος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Ο Ισπανός επιθετικός, σε μια άσκηση με άλματα και τελειώματα, προσγειώθηκε απότομα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να γυρίσει το πόδι του και να αποχωρήσει υποβασταζόμενος.

Από το ιατρικό τιμ δεν ανησυχούν για τον τραυματισμό, ο οποίος αναμένεται να τον αφήσει για μία εβδομάδα εκτός.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.900 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι έμειναν για 45 λεπτά στο γυμναστήριο, κάνοντας εναλλάξ ασκήσεις σε γκρουπ. Στη συνέχεια βγήκαν στο γήπεδο όπου για περίπου μία ώρα έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα με τρεις διαφορετικές ασκήσεις.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Βιγιαφάνιες, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, ενώ θεραπεία έκανε ο Χατζηθεοδωρίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.