ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Τσάτσιτς: «Παρέμεινα στον ΠΑΟ για να πετύχουμε»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επίσημη ανακοίνωση της παραμονής του στον Παναθηναϊκό, πραγματοποίησε ο Βόγιαν Τσάτσιτς.

Τσάτσιτς: «Παρέμεινα στον ΠΑΟ για να πετύχουμε»

Ο 30χρονος Μαυροβούνιος ακραίος, κατά την επίσημη ανακοίνωση της παραμονής του στο «τριφύλλι» και τη νέα σεζόν, αναφέρθηκε στις σκέψεις του για νέες επιτυχίες στο σύλλογο.

Ο Βόγιαν Τσάτσιτς τόνισε πως από τη στιγμή που ήρθε στον Παναθηναϊκό στα μέση της περασμένης σεζόν, ήθελε και να παραμείνει καθώς θέλει να οδηγήσει την ομάδα και σε ανάλογες επιτυχίες όπως συνέβη και την περασμένη χρονιά με το πρωτάθλημα και το λιγκ καπ.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Βόγιαν Τσάτσιτς στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη:

«Από τη στιγμή που μπήκα στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, θέλω να παραμείνω σε αυτή. Θέλω να παλέψω με την ομάδα, για το τριφύλλι, και αυτή τη χρονιά και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE