ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Εκτός ρόστερ Θεοχάρης και Καμπετσής

Με απόφαση των Ντάνι Πογιάτος και Τσάβι Ρόκα, εκτός πλάνων για τη νέα σεζόν τίθονται οι Αργύρης Καμπετσής και Βαγγέλης Θεοχάρης.

Παναθηναϊκός: Εκτός ρόστερ Θεοχάρης και Καμπετσής

Ο Βαγγέλης Θεοχάρης δεν κατάφερε να πείσει τον Ντάνι Πογιάτος για τις αγωνιστικές του ικανότητες και τίθεται εκτός πλάνων για την ερχόμενη σεζόν.

Ο 22χρονος νεαρός αμυντικός ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό για τη νέα σεζόν και ήδη αναζητείται ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο ποδοσφαιριστής την περασμένη σεζόν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη, δεν μπήκε ποτέ στο rotation της ομάδας και αγωνίστηκε ελάχιστα στα play off, εκεί όπου και υπήρξε ανάγκη λόγω αποχώρησης αρκετών παικτών, καταγράφοντας επτά συμμετοχές αφήνοντας θετικά σχόλια για την απόδοσή του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.586 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος και ο Καμπετσής

Παράλληλα με τον Θεοχάρη, από την ομάδα τελειώνει και ο Αργύρης Καμπετσής, καθώς μετά από συζήτηση που είχε με τον Τσάβι Ρόκα, σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός επιθετικός ήρθε στον Παναθηναϊκό από τη δεύτερη ομάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ το καλοκαίρι του 2018. Στην δύο χρόνια παρουσίας του με τη φανέλα του «τριφυλλιού», πρόλαβε να καταγράψει 44 συμμετοχές με 4 γκολ και 1 ασίστ, χωρίς ωστόσο να πάρει περισσότερες ευκαιρίες για καθιέρωση στο βασικό σχήμα των «πρασίνων» υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.

Έτσι, τα αποτελέσματα δείχνουν πως η δυάδα Ρόκα και Πογιάτος, έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε μια γενική εκκαθάριση του ρόστερ ενόψει νέας σεζόν, καθώς στη «μαύρη» λίστα προς αποχώρηση από το «Γ. Καλαφάτης», βρίσκονται 13 ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ειδοποιηθεί και βρίσκονται σε αναζήτηση λύσης για να αποχωρήσουν είτε ως ελεύθεροι, είτε με τη μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες.

Ωστόσο η διαφορά με τους υπόλοιπους που δεν υπολογίζονται έχει ως εξής, οι Θεοχάρης, Καμπετσής και Περέα θα παραμείνουν στις προπονήσεις και δεν θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα προπονήσεων των «κομμένων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.