Τις πρώτες του στιγμές σαν παίκτης του Παναθηναϊκού ανέλυσε ο Νεμάνια Νέντοβιτς κατά την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο ΟΑΚΑ.

Ο Σέρβος γκαρντ αναφέρθηκε στη συνομιλία που είχε με τον Γιώργο Βόβορα πριν έρθει στον Παναθηναϊκό, ενώ φάνηκε εντυπωσιασμένος από τον τρόπο που του φέρθηκαν οι άνθρωποι της «πράσινης» ΚΑΕ. Παράλληλα φάνηκε αισιόδοξος σχετικά με αυτά που θέλει να πετύχει ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος γκαρντ κατά την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας:

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που ήρθα εδώ. Ήρθα την Τετάρτη και οι πρώτες μέρες ήταν εκπληκτικές. Μαθαίνω τους συμπαίκτες και την πόλη. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Ανυπομονώ να είμαστε όλοι εδώ να αρχίσουμε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν με ακόμα καλύτερο τρόπο».

Για όσα του ζήτησε ο κόουτς Βόβορας ενόψει της νέας σεζόν:

«Μιλήσαμε μια φορά στο τηλέφωνο πριν υπογράψω και δεν μου ανέφερε τους τραυματισμούς, κάτι που μου άρεσε. Μου ανέφερε τα κατορθώματά μου ως παίκτη και το γεγονός πως θα είμαι ένας από τους ηγέτες και πως θα μου δίνει αρκετές ευθύνες και ανυπομονώ γι αυτό. Όταν επέλεγα τον επόμενο σταθμό μου ήθελα να είμαι σε αυτή την κατάσταση. Είναι ένας νέος κόουτς και θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω. Μίλησα με πολλούς παίκτες και μου είπαν ότι ξέρει πολύ μπάσκετ».

Για το αν είναι έτοιμος να πάρει τα μεγάλα σουτ:

«Το ελπίζω. Κοιτούσα όλα τα στοιχεία πριν υπογράψω εδώ και τα κριτήρια ήταν αυτά που ήθελα. Είναι μια νέα αρχή για το κλαμπ. Ανυπομονώ για αυτή τη νέα αρχή. Στη Μάλαγα ήμουν ένας από τους πρωταγωνιστές και αυτό θέλω να κάνω και εδώ. Μου αρέσει η ομάδα και όλοι οι παίκτες είναι πεινασμένοι να αποδείξουν πράγματα τη νέα σεζόν. θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο περισσότερα παιχνίδια μπορούμε».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS