ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Ήταν μονόδρομος η παραμονή μου – Στον ΠΑΟ νοιώθω καλά»

Ο αρχηγός της ομάδας του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου, τόνισε ότι ήταν μονόδρομος η παραμονή του στο τριφύλλι, ενώ σημείωσε ότι στόχος τους φέτος είναι να δείξουν ένα μαχητικό πνεύμα.

Παπαπέτρου: «Ήταν μονόδρομος η παραμονή μου - Στον ΠΑΟ νοιώθω καλά»

Ο αρχηγός της ομάδας του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου, τόνισε ότι ήταν μονόδρομος η παραμονή του στο τριφύλλι, ενώ σημείωσε ότι στόχος τους φέτος είναι να δείξουν ένα μαχητικό πνεύμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός των «πρασίνων»:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμα μία σεζόν είμαι εδώ. Έχουμε ένα πάρα πολύ ωραίο σύνολο, με εξαιρετικούς χαρακτήρες. Η ομάδα προσπαθεί να βγάλει υγεία. Εύχομαι να είμαστε υγιείς όλοι μας και εμείς μέσα στο γήπεδο και όσοι ακολουθούν τις ομάδες. Θα είναι μια πολύ ωραία σεζόν. όλοι ανυπομονούμε να παίξουμε μπάσκετ, γιατί σταματήσαμε πρόωρα πέρυσι. Ανυπομονούμε να αρχίσει η σεζόν».

Για τις αλλαγές, αλλά και τι ήταν αυτό που τον κράτησε στην ομάδα:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.949 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Για μένα ήταν πιο απλά τα πράγματα. Πριν από την αποχώρηση του κυρίου Γιαννακόπουλου είχα μια συζήτηση μαζί του, όπως και με τον κύριο Μάνο Παπαδόπουλο, αλλά και με τον Αλβέρτη και τον Διαμαντίδη. Το πόσο ωραία μου έχει φερθεί ο Παναθηναϊκός, μ’ έχει κάνει να νιώσω οικογένεια του. Ήταν μονόδρομος να μείνω εδώ και να τελειώσω το συμβόλαιό μου. Πολλοί λένε πως είναι μια δύσκολη στιγμή, για μένα είναι τεράστια πρόκληση και δουλεύω όλη μου τη ζωή γι αυτό. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να καταφέρουμε αρκετά πράγματα».

Για τον ρόλο του ηγέτη:

«Είναι κάτι που εγκεφαλικά προσπαθώ να προετοιμαστώ από την πρώτη στιγμή. Μπασκετικά, δουλεύω από την πρώτη στιγμή για να φτάσω στο σημείο που είμαι σήμερα. Ποτέ δεν νιώθω ικανοποιημένος με κάτι, πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση. Αυτός είναι ο σκοπός μου. Δεν ξέρω αν είμαι 100% έτοιμος, ξέρω ότι έχω προετοιμάσει τον εαυτό μου, όσο καλύτερα μπορώ ψυχολογικά και σωματικά, για να αντεπεξέλθω σε αυτή τη νέα πρόκληση».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Πολλές σεζόν ξεκινάμε και λέμε για έναν στόχο, ο οποίος ακούγεται πάρα πολύ ωραίος για τον κόσμο και δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες. Εγώ δεν θέλω να δημιουργήσω κάποια προσδοκία. Αυτό που θέλει να δείξει η φετινή ομάδα είναι πιο σημαντικό από τους στόχους. Προφανώς, ο Παναθηναϊκός θέλει να κερδίζει, αλλά εμείς θέλουμε να δείξουμε ένα μαχητικό πνεύμα, όπως καμία άλλη σεζόν.

Θέλω να δουλέψουμε περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα, να παλέψουμε κάθε παιχνίδι, να δείξουμε το πνεύμα οικογένειας προς τα έξω και αυτό θα μας φτάσει πέρα από τους στόχους μας. Δεν θα θέσω κάποιον στόχο. Πάμε μέρα με τη μέρα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...