ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το τρίπτυχο του Ντάνι Πογιάτος για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν

Φουλ συμμετοχή και ένταση από τον Ισπανό στις προπονήσεις, με τρίπτυχο την άμεση ανάκτηση της μπάλας, την οργάνωση και τη γρήγορη σκέψη. Οι ατάκες τους προς τους παίκτες και η απαίτηση για... winning mentality!

Το τρίπτυχο του Ντάνι Πογιάτος για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν

Ο Ντάνι Πογιάτος είναι δεδομένο ότι σφύζει από φιλοδοξία και βλέπει τον Παναθηναϊκό ως μία τεράστια ευκαιρία για την εξέλιξη της καριέρας του.

Το διακρίνεις αμέσως. Από την πρώτη άσκηση. Από τον τρόπο με τον οποίο συμμετέχει και παρεμβαίνει στην προπόνηση, από την ένταση που βγάζει και μεταδίδει στους παίκτες. Το ζητούμενο βέβαια είναι να ανταποκριθεί στην πράξη, δηλαδή στο γήπεδο και να καταφέρει να σηκώσει το βάρος του… ασήκωτου πράσινου πάγκου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...