ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Να βγάλω ασπροπρόσωπο τον προπονητή μου»

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό και για όσα θέλει να πετύχει με την «πράσινη» φανέλα, αναφέρθηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Μποχωρίδης: «Να βγάλω ασπροπρόσωπο τον προπονητή μου»

Ο Έλληνας γκαρντ επέστρεψε το φετινό καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό και όπως τόνισε ο ίδιος στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας που διεξήχθη νωρίτερα το απόγευμα της Τρίτης στο ΟΑΚΑ, θέλει να βγάλει ασπροπρόσωπο τον προπονητή του, ενώ για το διάστημα που ήταν στον Άρη επεσήμανε πως έπρεπε να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας γκαρντ:

«Η ομάδα έχει πολύ καλούς χαρακτήρες. Την πρώτη φορά που μίλησα με τον κόουτς Βόβορα καταλάβαμε ότι θέλουμε να είμαστε στην ίδια ομάδα. Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά λόγω κορωνοϊού να βοηθήσω στο γήπεδο όπως μου ζητηθεί».

Για τη σχετική σύγκριση με το προηγούμενο πέρασμά του από την ομάδα: «Σε σχέση με την προηγούμενη θητεία μου στον Παναθηναϊκό οι συνθήκες έχουν αλλάξει πολύ, έχω αλλάξει και εγώ τόσο ως παίκτης, όσο και ως άνθρωπος. Στη Θεσσαλονίκη βίωσα πολλές δύσκολες καταστάσεις και αρκετή πίεση. Πιστεύω όλα αυτά πως με έχουν βοηθήσει να γίνω πιο σκληρός και να βελτιωθώ στο παιχνίδι μου. Οπότε θεωρώ πως θα είναι διαφορετική η κατάσταση για εμένα και νιώθω πιο έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.125 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν αισθάνεται τυχερός που επέστρεψε: «Τυχερός νιώθω και μόνο που βρίσκομαι στο χώρο του μπάσκετ και ζω από αυτό που αγαπώ. Πίστευα ότι θα επιστρέψω στον Παναθηναϊκό διότι πέρασα πολλές δύσκολες καταστάσεις τα προηγούμενα χρόνια και πραγματικά σκεφτόμουν πως μετά από όλα αυτά θα μου δοθεί η ευκαιρία για να δείξω αυτά που δεν έδειξα την πρώτη φορά».

Για τον Γιώργο Βόβορα: «Πιστεύω πως θα μπορέσω να ανταποκριθώ σε ό,τι μου ζητήσει και να τον βγάλω ασπροπρόσωπο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.