Ο Έλληνας γκαρντ επέστρεψε το φετινό καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό και όπως τόνισε ο ίδιος στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας που διεξήχθη νωρίτερα το απόγευμα της Τρίτης στο ΟΑΚΑ, θέλει να βγάλει ασπροπρόσωπο τον προπονητή του, ενώ για το διάστημα που ήταν στον Άρη επεσήμανε πως έπρεπε να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας γκαρντ:

«Η ομάδα έχει πολύ καλούς χαρακτήρες. Την πρώτη φορά που μίλησα με τον κόουτς Βόβορα καταλάβαμε ότι θέλουμε να είμαστε στην ίδια ομάδα. Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά λόγω κορωνοϊού να βοηθήσω στο γήπεδο όπως μου ζητηθεί».

Για τη σχετική σύγκριση με το προηγούμενο πέρασμά του από την ομάδα: «Σε σχέση με την προηγούμενη θητεία μου στον Παναθηναϊκό οι συνθήκες έχουν αλλάξει πολύ, έχω αλλάξει και εγώ τόσο ως παίκτης, όσο και ως άνθρωπος. Στη Θεσσαλονίκη βίωσα πολλές δύσκολες καταστάσεις και αρκετή πίεση. Πιστεύω όλα αυτά πως με έχουν βοηθήσει να γίνω πιο σκληρός και να βελτιωθώ στο παιχνίδι μου. Οπότε θεωρώ πως θα είναι διαφορετική η κατάσταση για εμένα και νιώθω πιο έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις».

Για το αν αισθάνεται τυχερός που επέστρεψε: «Τυχερός νιώθω και μόνο που βρίσκομαι στο χώρο του μπάσκετ και ζω από αυτό που αγαπώ. Πίστευα ότι θα επιστρέψω στον Παναθηναϊκό διότι πέρασα πολλές δύσκολες καταστάσεις τα προηγούμενα χρόνια και πραγματικά σκεφτόμουν πως μετά από όλα αυτά θα μου δοθεί η ευκαιρία για να δείξω αυτά που δεν έδειξα την πρώτη φορά».

Για τον Γιώργο Βόβορα: «Πιστεύω πως θα μπορέσω να ανταποκριθώ σε ό,τι μου ζητήσει και να τον βγάλω ασπροπρόσωπο».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS