ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Συνομιλία Ρόκα με Μπατόκιο

Συνομιλία με τον Κριστιάν Μπατόκιο, φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να έχει κάνει ο Τσάβι Ρόκα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Συνομιλία Ρόκα με Μπατόκιο

Ο Τσάβι Ρόκα έχει θέσει προτεραιότητα την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ για τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν που θέλει να δημιουργήσει μαζί με τον προπονητή της ομάδα Ντάνι Πογιάτος και σύμφωνα με δημοσιεύματα ένας παίκτης που βρίσκεται στη σχετική λίστα με τους υποψηφίους, είναι ο Κριστιάν Μπατόκιο.

Για τη συγκεκριμένη θέση φαβορί είναι ο Μπενιάτ Ετσεμπαρία, ωστόσο ο Ρόκα, ο κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα της Sportday, στη λίστα των ενδιαφερομένων που αγωνίζονται στις θέσεις «6» και «8», βρίσκεται ο 28χρονος Ιταλοαργεντίνος ποδοσφαιριστής της Μπρεστ, η περίπτωση του οποίου όμως έχει αντικειμενικές δυσκολίες.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.248 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα του, κάτι που κάτι τις προσπάθειες του Ρόκα αρκετά δύσκολες. Το δημοσίευμα λοιπόν, αναφέρει πως ο Ρόκα έχει έρθει σε πρώτη επαφή με τον Μπατόκιο και του έχει αναφέρει το πλάνο που έχει για το «τριφύλλι» τονίζοντας παράλληλα την επιθυμία του να τον φέρει στην Ελλάδα και να ενισχύσει τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού.

Οι δύο άνδρες γνωρίζονται από παλιά, καθώς έχει υπάρξει συνεργασία, όταν ο Ρόκα βρισκόταν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...