ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο φιλόδοξος Πογιάτος που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις

Ο Καταλανός τεχνικός και η φιλοδοξία του να πετύχει στον Παναθηναϊκό έχουνε κερδίσει τις εντυπώσεις στο «Γ. Καλαφάτης».

Παναθηναϊκός: Ο φιλόδοξος Πογιάτος που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις

Ο Ντάνι Πογιάτος έχει παρουσιαστεί αρκετά φιλόδοξος σ’ αυτές τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν και η συμπεριφορά του στο «Γ. Καλαφάτης», έχει κερδίσει τους πάντες.

Συνομιλεί με όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, ενώ όπου κρίνει απαραίτητο κάνει παρεμβάσεις και με την ενέργειά του, δείχνει πως έχει στον Παναθηναϊκό για να παρουσιάσει έργο και να κερδίσει το «στοίχημα» που έχει θέσει εξ αρχής.

Ο Παναθηναϊκός στα χέρια του, θέλει να παίξει ένα ποδόσφαιρο κυριαρχίας που να αρέσει στον κόσμο, καθώς και ο ίδιος γνωρίζει πως η παρουσία στο «τριφύλλι» αποτελεί από μόνη της ένα τεράστιο κίνητρο.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.229 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τις πρώτες του ημέρες με την «πράσινη» φόρμα, ο Πογιάτος γνωρίζει πως στον Παναθηναϊκό θα υπάρξει τεράστια πίεση και θέλει μέσω των όσων γνωρίζει όλα αυτά τα χρόνια και όσα αποκόμισε από την παρουσία του στη Ρεάλ να τα περάσει με τον τρόπο του και στους ποδοσφαιριστές του.

Αυτό που ως τώρα έχει γίνει διακριτό και το λένε και οι παίκτες στις συνομιλίες μεταξύ τους, είναι η επικοινωνία που έχει μαζί τους, από το κομμάτι των ασκήσεων, μέχρι και το παραμικρό. Δείχνει διάθεση και όρεξη να τους κερδίσει αρχικά στο κομμάτι της ψυχολογίας και μετά σαν προπονητής.

Ωστόσο, καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο και εκεί θα πρέπει να δείξει πως το κίνητρο του να έρθει και να πετύχει στο «τριφύλλι», είναι ικανό για να συμπαρασύρει όχι μόνο τους ανθρώπους εντός ομάδας, αλλά και τον κόσμο που έχει απαιτήσεις και όπως γνωρίζει και ο ίδιος είναι ο αυστηρότερος κριτής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.