ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο φιλόδοξος Πογιάτος που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις

Ο Καταλανός τεχνικός και η φιλοδοξία του να πετύχει στον Παναθηναϊκό έχουνε κερδίσει τις εντυπώσεις στο «Γ. Καλαφάτης».

Ο Ντάνι Πογιάτος έχει παρουσιαστεί αρκετά φιλόδοξος σ’ αυτές τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν και η συμπεριφορά του στο «Γ. Καλαφάτης», έχει κερδίσει τους πάντες.

Ρετρό – φωτό: Παναθηναϊκοί στη Νέα Φιλαδέλφεια (pic)
Ρετρό – φωτό: Παναθηναϊκοί στη Νέα Φιλαδέλφεια (pic) 10.580 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνομιλεί με όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, ενώ όπου κρίνει απαραίτητο κάνει παρεμβάσεις και με την ενέργειά του, δείχνει πως έχει στον Παναθηναϊκό για να παρουσιάσει έργο και να κερδίσει το «στοίχημα» που έχει θέσει εξ αρχής.

Ο Παναθηναϊκός στα χέρια του, θέλει να παίξει ένα ποδόσφαιρο κυριαρχίας που να αρέσει στον κόσμο, καθώς και ο ίδιος γνωρίζει πως η παρουσία στο «τριφύλλι» αποτελεί από μόνη της ένα τεράστιο κίνητρο.

Από τις πρώτες του ημέρες με την «πράσινη» φόρμα, ο Πογιάτος γνωρίζει πως στον Παναθηναϊκό θα υπάρξει τεράστια πίεση και θέλει μέσω των όσων γνωρίζει όλα αυτά τα χρόνια και όσα αποκόμισε από την παρουσία του στη Ρεάλ να τα περάσει με τον τρόπο του και στους ποδοσφαιριστές του.

Αυτό που ως τώρα έχει γίνει διακριτό και το λένε και οι παίκτες στις συνομιλίες μεταξύ τους, είναι η επικοινωνία που έχει μαζί τους, από το κομμάτι των ασκήσεων, μέχρι και το παραμικρό. Δείχνει διάθεση και όρεξη να τους κερδίσει αρχικά στο κομμάτι της ψυχολογίας και μετά σαν προπονητής.

Ωστόσο, καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο και εκεί θα πρέπει να δείξει πως το κίνητρο του να έρθει και να πετύχει στο «τριφύλλι», είναι ικανό για να συμπαρασύρει όχι μόνο τους ανθρώπους εντός ομάδας, αλλά και τον κόσμο που έχει απαιτήσεις και όπως γνωρίζει και ο ίδιος είναι ο αυστηρότερος κριτής.

«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids)
«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids) 10.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close