ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μια ελπιδοφόρα κίνηση για το μέλλον ο Τζαβίδας»

Ιστοσελίδα της Αγγλίας, αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον νεαρό Μάριο Τζαβίδα.

«Μια ελπιδοφόρα κίνηση για το μέλλον ο Τζαβίδας»

Ως μια ελπιδοφόρα κίνηση για το ρόστερ της Λίβερπουλ τα επόμενα χρόνια, αναφέρει την περίπτωση του Μάριου Τζαβίδα, ιστοσελίδα προερχόμενη από την Αγγλία.

Στο δημοσίευμα της η ιστοσελίδα «dailystar.co.uk», τοποθετεί τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού στις μελλοντικές κινήσεις των πρωταθλητών και αναφέρει πως η κίνηση αυτή αν πραγματοποιηθεί θα είναι αρκετά ελπιδοφόρα σχετικά με τις μεταγραφές που πρόκειται να ολοκληρώσει η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Στη λίστα πέραν του νεαρού Τζαβίδα, υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές όπως οι Τιάγκο Αλκάνταρ, Αίσα Μαντί, Μπεν Ουάιτ και Ισμαίλα Σαρ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 20.686 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.