ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης προληπτικά ο Μπουζούκης – Το βάρος στην τακτική

Χωρίς τον Γιάννη Μπουζούκη που έμεινε προληπτικά εκτός, διεξήχθη η πρωινή προπόνηση της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης προληπτικά ο Μπουζούκης - Το βάρος στην τακτική

Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε άλλη μια ημέρα προετοιμασίας για τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καλαφάτης». Από την πρωινή προπόνηση που ήταν ανοικτή στους εκπροσώπους του Τύπου, προληπτικά εκτός έμεινε ο Γιάννης Μπουζούκης.

Ο νεαρός χαφ δέχθηκε ένα χτύπημα στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης και το τεχνικό επιτελείο προτίμησε να τον προφυλάξει.

Ο Ντάνι Πογιάτος και οι συνεργάτες του, έριξαν το βάρος στην τακτική και στον τρόπο που επιθυμεί να παίζει ο Παναθηναϊκός. Ο Καταλανός τεχνικός έδινε συνεχώς οδηγίες για τον τρόπο που πρέπει να αμύνονται οι «πράσινοι» και εστίασε σε συστήματα όπου δύο αμυντικοί θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν τρεις επιθετικούς.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.390 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την προπόνηση πέραν του Μπουζούκη απουσίαζαν οι Καρλίτος, Σένκεφελντ, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας και Αλεξανδρόπουλος, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Αντίθετα, το πρόγραμμα της προπόνησης ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα οι Κουρμπέλης και Αγιούμπ που επέστρεψαν μετά τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπισαν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...