ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

Κάλεσμα των παικτών του Παναθηναϊκού στον κόσμο: «Στηρίξτε με διαρκείας» (vid)

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού με μια φωνή κάλεσαν τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται.

Κάλεσμα των παικτών του Παναθηναϊκού στον κόσμο: «Στηρίξτε με διαρκείας» (vid)

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού με μια φωνή κάλεσαν τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

Ιωάννης Παπαπέτρου: «Νιώθω πάρα πολύ καλά ως νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού. Είναι κάτι που το δουλεύω και το έχω ονειρευτεί από μικρός. Βρίσκομαι σε αυτό το σημείο σήμερα και είμαι πραγματικά ευγνώμων για τους ανθρώπους που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία. Είμαι έτοιμος να κάνω το μέγιστο με αυτή την ευκαιρία που έχω στα χέρια μου. Από εκεί και πέρα, χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου. Είναι μία ιδιαίτερη και δύσκολη σεζόν μετά την αποχώρηση του κ. Γιαννακόπουλου. Θέλουμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να στηρίξει όσο μπορεί με τα διαρκείας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, γιατί πραγματικά θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα».

Χάουαρντ Σαντ Ρος: «Οι φίλοι της ομάδας σημαίνουν πολλά για εμάς. Θα χρειαστούμε όλη τη βοήθεια που μπορούμενα έχουμε. Ελπίζω όλοι να πάρουν το εισιτήριο διαρκείας τους και να τους δούμε εδώ».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.975 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ντίνος Μήτογλου: «Μου έχει λείψει πολύ η δράση του ΟΑΚΑ, η ενέργεια των φιλάθλων. Φυσικά, περιμένω τη στήριξη όλων των οπαδών μας, να είναι στο πλευρό μας».

Άαρον Ουάιτ: «Είμαι ενθουσιασμένος, ο σύλλογος είναι σίγουρα μεγάλος, ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη, με εκπληκτικό κοινό. Μέχρι τώρα είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.