ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Παναθηναϊκός: «Απορρίψαμε ως ασύμφορη πρόταση της NOVA, προχωράμε το Παναθηναϊκός TV»

O Παναθηναϊκός έκανε γνωστό πως δε δέχτηκε την πρόταση της NOVA ύψους 5,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Παναθηναϊκός: «Απορρίψαμε ως ασύμφορη πρόταση της NOVA, προχωράμε το Παναθηναϊκός TV»

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό πως απέρριψε πρόταση της NOVA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν εξέδωσε ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι κάνουν λόγο για ασύμφορη πρόταση, που έφτασε στα 5,7 εκατομμύρια ευρώ και τονίζουν πως είναι περίπου τα μισά απ’ αυτά που πρόσφερε η NOVA στον Ολυμπιακό, ενώ τους δίνει – σύμφωνα με τον Παναθηναϊκό – λιγότερα και από την ΑΕΚ (6,5 εκατομμύρια ευρώ).

Ως εκ τούτου, οι πράσινοι κάνουν γνωστό πως προχωρούν με το Παναθηναϊκός TV και θα διαχειρίζονται μόνοι τους τα δικαιώματά τους.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.856 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα η Nova κατέθεσε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσφορά ύψους 5,7 εκατ. ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, πρόταση που απορρίφθηκε ως ασύμφορη. Σημειώνεται δε ότι η προσφορά αυτή είναι σχεδόν το μισό προσφερόμενο ποσό του ίδιου παρόχου προς τον Ολυμπιακό (11 εκατ. ευρώ) και μικρότερη από εκείνη προς την ΑΕΚ ύψους 6,5 εκατ. ευρώ. Για όλα τα ανωτέρω ο Παναθηναϊκός προχωράει τη δημιουργία του Παναθηναϊκός TV».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.