ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρασκήνιο: Τι ισχύει με Μολέδο και Παναθηναϊκό

Ο Ροντρίγκο Μολέδο όχι μόνο προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, αλλά έγιναν και επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Παρασκήνιο: Τι ισχύει με Μολέδο και Παναθηναϊκό

Ο Ροντρίγκο Μολέδο όχι μόνο προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, αλλά έγιναν και επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει χάσει τη θέση του στην Ιντερνασιονάλ με τον νέο προπονητή γι αυτό και ψάχνεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι ο έμπειρος στόπερ προτάθηκε σε όλους τους “μεγάλους” της χώρας μας, αλλά η αρχή έγινε από τον Παναθηναϊκό, αφού ο παίκτης δεν έχει κρύψει ότι θα ήθελε να επιστρέψει στο “τριφύλλι” και να φορέσει ξανά τα πράσινα.

Οι πληροφορίες του panathinaikos24.gr αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής όχι απλά προτάθηκε στην ομάδα, αλλά έγιναν και συζητήσεις. Άλλωστε, ο Μολέδο (ο οποίος μιλάει και με ομάδα από το Σάο Πάολο) δεν μπορεί να περάσει… απαρατήρητος από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Κι αυτό διότι και εξαιρετική περίπτωση είναι και γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα. Το θέμα δεν προχώρησε διότι το τριφύλλι ήταν γεμάτο σε αυτές τις θέσεις και θα χαλούσε ο σχεδιασμός με μια ακόμη προσθήκη. Τώρα, βέβαια το αν θα διαφοροποιηθούν τα δεδομένα και υπάρξει μια νέα προσέγγιση, δεν μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά. Το βέβαιο είναι ότι ο Μολέδο θα ήθελε πολύ να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα. Ολα τα υπόλοιπα φαντάζουν δύσκολα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.925 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.