ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Καθυστερεί η άφιξη του Σάντσες

Πρόβλημα στις πτήσεις προς την Αθήνα αντιμετώπισε ο Φακούντο Σάντσες με την άφιξή του να παίρνει παράταση.

Παναθηναϊκός: Καθυστερεί η άφιξη του Σάντσες

Ο Φακούντο Σάντσες ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού στις 16:30, ωστόσο κάποια προβλήματα που συνάντησε στις πτήσεις προς την πρωτεύουσα, αναβάλλουν για λίγες ώρες την άφιξή του.

Συγκεκριμένα ο 30χρονος Αργεντινός μπακ, καθυστέρησε στην πρώτη πτήση με αποτέλεσμα να χάσει την ανταπόκριση για Αθήνα.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και οι άνθρωποι της ομάδας, βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τον παίκτη, ώστε να λυθούν τα προβλήματα και να φτάσει ο Σάντσες σε ετεροχρονισμένη ώρα στον προορισμό του, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στο «τριφύλλι».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.249 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.