ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Τρες και ο φίλος του Βιειρίνια (Pics)

Ο Κρίστιαν Τρες έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον Αντελίνο Βιειρίνια στη Βολφσμπουργκ, με τον οποίο έκαναν αρκετή παρέα.

Ο Τρες και ο φίλος του Βιειρίνια (Pics)

Στο μεταγραφικό «μπλοκάκι» του Τσάβι Ρόκα για τον Παναθηναϊκό εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται ο 33χρονος Γερμανό χαφ, Κριστιάν Τρες.

Ο Τρες που έχει καταγράψει σπουδαία πορεία στα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα, φαίνεται να γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και αν θελήσει να πάρει πληροφορίες για το κλαμπ, αλλά και γενικότερα τη ζωή στην Ελλάδα, έχει τον κατάλληλο πληροφοριοδότη.

Συγκεκριμένα ο Τρες όταν αγωνιζόταν στη Βόλφσμπουργκ υπήρξε συμπαίκτης με τον αρχηγό της ομάδας του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιειρίνια, ενώ συχνά οι δυο τους έκαναν και παρέα, όταν δεν υπήρχαν υποχρεώσεις της γερμανικής ομάδας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.940 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, ο Τρες στον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram, έχει ανεβάσει και φωτογραφία με τον Αντελίνο από τις προπονήσεις των «Λύκων».

Δείτε τις φωτογραφίες

View this post on Instagram

Turniersieg 💪🏻⚽️ #traesch #vflwolfsburg #bundesliga #news #football #training #soccergame @vfl.wolfsburg @deinteam

A post shared by Christian Träsch (@christiantraesch) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.