Ένα πρόχειρο γκάλοπ με τους Παναθηναϊκούς που συζητάει ο καθένας μας ή μια γύρα στα social media και στα σχόλια κάτω από τα σχετικά άρθρα στις ιστοσελίδες φτάνουν και περισσεύουν για να δείξουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου του τριφυλλιού ήθελε να αποχωρήσει η ομάδα από την Nova ΧΘΕΣ.

Κι αν κάποιοι κάνουν δεύτερες σκέψεις από… ανάγκη το κάνουν καθώς η ομάδα ίσως χρειάζεται σε τούτη την περίοδο τα 5,7 κι ας είναι ψίχουλα σε σχέση με αυτά που προσφέρει το συνδρομητικό κανάλι στον Ολυμπιακό. Εκτός από την ανάγκη όμως υπάρχει και ο σεβασμός, αυτός δηλαδή που ΔΕΝ έδειξε η Nova στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Και στα λεφτά που έδινε, αλλά και στο γενικότερο πακέτο που πρόσφερε στον κόσμο και που ουδεμία σχέση είχε με αυτό των ερυθρόλευκων. Μην λέμε τα ίδια, τα ξέρετε και τα ξέρουμε.

Ο Παναθηναϊκός το πήρε αλλιώς και κούνησε μαντίλι. Σαφώς και είναι ρίσκο τέτοια εποχή, καθώς μιλάμε για μια ομάδα που ο κόσμος της βρίσκεται σε πλήρη άρνηση και κάτι άμεσο να του αλλάξει τη διάθεση δεν υπάρχει, επομένως σε πρώτη φάση θα χρειαστούν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση το ταμείο θα γίνει στο τέλος ωστόσο επαναλαμβάνω πως ήταν μια κίνηση που ο Παναθηναϊκός έπρεπε να την κάνει γι΄ αυτό και την έψαχνε καιρό.

Η επικαιρότητα «λέει» Παναθηναϊκός TV λοιπόν, αν και υπό άλλες συνθήκες θα γράφαμε κάτι άλλο. Ας το χωρέσουμε κι αυτό εδώ λοιπόν, μην το ξεχάσουμε. Αφορά τα αποδυτήρια που για όσους γνωρίζουν είναι το άλφα και το ωμέγα. Το να έχεις καλά αποδυτήρια δηλαδή πολλές φορές μετράει περισσότερο και από το ρόστερ σου.

Σε μια εποχή που κόσμος και κοσμάκης ξημεροβραδιάζεται στο instagram οι περισσότεροι θα έχετε δει όλα αυτά τα ωραία που ανεβάζουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στον… ελεύθερο χρόνο τους. «Ιστορίες» που δείχνουν ότι τα ήδη δεμένα αποδυτήρια επί Δώνη παραμένουν έτσι. Είναι εκείνο που λένε «περνάμε καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω».

Για να μην παρεξηγηθώ δεν σημαίνει ότι επειδή ο Μακέντα τραγουδάει Βέρτη ή Αργυρό ο Παναθηναϊκός θα πάρει πρωτάθλημα. Σοβαροί να είμαστε. Είναι ωστόσο ένα πολύ καλό δείγμα και ένα εξίσου σημαντικό όπλο για έναν προπονητή που έρχεται σε μια νέα ομάδα και με ένα κάρο αλλαγές στο ρόστερ της.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS