ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πλησιάζει στον Άρη ο Κότσαρης

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Κωνσταντίνος Κότσαρης βρίσκεται κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Πλησιάζει στον Άρη ο Κότσαρης

Ο Κωνσταντίνος Κότσαρης δεν βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα του Ντάνι Πογιάτος για τη νέα σεζόν και έχει μπει στο γκρουπ των «κομμένων».

Ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Metrosport», ο νεαρός τερματοφύλακας βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του Άρη και τις επόμενες ημέρες, θα ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κότσαρης έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, όμως από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται, οι «πράσινοι» σκέπτονται να τον αφήσουν ελεύθερο για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Άρη, διατηρώντας ενδεχομένως ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 3.565 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα το ιατρικό τιμ της ομάδας του Βορρά, δεν προβληματίζεται από το βεβαρημένο ιστορικό του νεαρού κίπερ, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή δίνει τη συγκατάθεσή του για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, με τον νεαρό Κότσαρη να αποτελεί τον ιδανικό παρτενέρ του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας Χουλιάν Κουέστα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.