ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

O νέος Παναθηναϊκός σε μια φωτογραφία (Pic)

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες δίνει μια γεύση από τον Παναθηναϊκό, της νέας σεζόν.

O νέος Παναθηναϊκός σε μια φωτογραφία (Pic)

Η καλοκαιρινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ και τα μεταγραφικά κομμάτια που λείπουν από το ρόστερ της νέας σεζόν, τα επεξεργάζονται οι Ρόκα και Πογιάτος.

Ωστόσο αυτό που έχει κάνει την εμφάνισή του και δείχνει τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, είναι ο όρος οικογένειά κάτι που δείχνει να παραμένει από τα χρόνια που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας ο Γιώργος Δώνης.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ανέβασε φωτογραφία με όλη την ομάδα, αλλά και στελέχη που απαρτίζουν το επιτελείο γύρω από αυτή και δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, πως και φέτος ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα εντός γηπέδου, ο Παναθηναϊκός, ήταν και παραμένει οικογένεια.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.152 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τη φωτογραφία

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...