ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Επίδομα 534 ευρώ: Καταβάλλεται σήμερα – Ποιοι το δικαιούνται

Στην καταβολή του επιδόματος των 534 ευρώ προχωρά σήμερα η κυβέρνηση.

Επίδομα 534 ευρώ: Καταβάλλεται σήμερα - Ποιοι το δικαιούνται

Με απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση, θα γίνει σήμερα η πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε 56.458 δικαιούχους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα.

α) Σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις εργαζομένων με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις-εργοδότες κύριων και μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων, καθώς και επιχειρήσεων-εργοδοτών τουριστικών λεωφορείων, για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού μηνός Ιουνίου και Ιουλίου, ύψους 21.861.810 ευρώ, στους δικαιούχους, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 46.629.

β) Σε αναστολές συμβάσεων εργασίας εργαζομένων κατά το μήνα Ιούνιο, για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 1.750.434 ευρώ, στους δικαιούχους, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 8.463.

γ) Σε εργαζόμενους ενταγμένους στο Μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ για το χρονικό διάστημα 15/6/2020-30/6/2020 για την πληρωμή της οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας, ύψους 194.128,46 ευρώ, στους δικαιούχους, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 1.366.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 64.600 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με τη νέα πληρωμή, που θα γίνει αύριο, το συνολικό ποσό, που έχει καταβληθεί για τη στήριξη των εργαζομένων, των ελεύθερων επαγγελματιών και των αυτοαπασχολουμένων, καθώς και των επιχειρήσεων, που έχουν πληγεί από την πανδημία, ανέρχεται σε 1.569.589.168 ευρώ, το οποίο αφορά αποζημιώσεις ειδικού σκοπού, αλλά και την κάλυψη ασφαλιστικών εισφορών.

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...