ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Τζάκσον με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (Pic)

Φίλος της ομάδας δημιούργησε μια εντυπωσιακή φωτογραφία, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.

Ο Τζάκσον με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (Pic)

Ο Πιέρ Τζάκσον μπορεί ακόμα να μην έχει έρθει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού, ωστόσο φίλος του «τριφυλλιού» έντυσε ήδη στα χρώματα των «πρασίνων», τον Αμερικανό γκαρντ.

Ο γνωστός φίλος της ομάδας που ασχολείται με τις φωτογραφίες και το design, έντυσε τον Τζάκσον με την καινούργια φανέλα που θα φοράει το «τριφύλλι», με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό.

Δείτε τη φωτογραφία

View this post on Instagram

Ο @pappygawd με την εμφάνιση που εικάζομαι ότι θα είναι η 2η της ομάδας για φέτος βάση της πρώτης! _ #pao #paobc #panathinaikos #panathinaikosbc #green #sport #basketball

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.879 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

A post shared by Ο Πράσινος Βασιλιάς 👑 (@greenking1908) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.