ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος και η ατάκα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Μία ατάκα που είχε πει σε συνέντευξή του ο Παύλος Γιαννακόπουλος σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ήρθε στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος και η ατάκα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε ο πιο σημαντικός παράγοντας για όλο τον Παναθηναϊκό οργανισμό τα νεότερα χρόνια και πάντα κοιτούσε το συμφέρον πρώτα του συλλόγου και μετά οτιδήποτε άλλο.

Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο και με την κουβέντα που υπάρχει γύρω από το θέμα της Nova και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, έχει έρθει στο προσκήνιο μια διαχρονική του ατάκα.

Ο Γιαννακόπουλος σε συνέντευξη είχε τονίσει για τις τότε διαπραγματεύσεις που υπήρχαν ανάμεσα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και το συνδρομητικό κανάλι: «Δεν με ενδιαφέρει πόσα χρήματα θα πάρω. Μη μάθω όμως ότι το κανάλι σας έδωσε έστω και μία δραχμή περισσότερα σε άλλη ομάδα από όσα δίνει στον Παναθηναϊκός. Τότε για εμένα δεν θα υπάρχει καμία συμφωνία…».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.979 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτές οι κουβέντες που βγήκαν από το στόμα του εμβληματικού παράγοντα του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκαν αρκετά χρόνια αργότερα, καθώς όπως έγινε γνωστό ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός αρνήθηκε την πρόταση της Nova και προχώρησε στη δημιουργία του δικού του καναλιού «Παναθηναϊκός TV».

Οι «πράσινοι» αρνήθηκαν την πρόταση της NOVA, καθώς η προσφορά θεωρήθηκε αρκετά μικρή για τα δεδομένα της ομάδας, σε σχέση με τους υπόλοιπους ανταγωνιστές του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.