ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος και η ατάκα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Μία ατάκα που είχε πει σε συνέντευξή του ο Παύλος Γιαννακόπουλος σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ήρθε στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος και η ατάκα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα | panathinaikos24.gr

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε ο πιο σημαντικός παράγοντας για όλο τον Παναθηναϊκό οργανισμό τα νεότερα χρόνια και πάντα κοιτούσε το συμφέρον πρώτα του συλλόγου και μετά οτιδήποτε άλλο.

Πέναλτι ένδοξων εποχών παράγκας πήρε ο Ολυμπιακός Β! (vid)
Πέναλτι ένδοξων εποχών παράγκας πήρε ο Ολυμπιακός Β! (vid) 3.705 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο και με την κουβέντα που υπάρχει γύρω από το θέμα της Nova και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, έχει έρθει στο προσκήνιο μια διαχρονική του ατάκα.

Ο Γιαννακόπουλος σε συνέντευξη είχε τονίσει για τις τότε διαπραγματεύσεις που υπήρχαν ανάμεσα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και το συνδρομητικό κανάλι: «Δεν με ενδιαφέρει πόσα χρήματα θα πάρω. Μη μάθω όμως ότι το κανάλι σας έδωσε έστω και μία δραχμή περισσότερα σε άλλη ομάδα από όσα δίνει στον Παναθηναϊκός. Τότε για εμένα δεν θα υπάρχει καμία συμφωνία…».

Αυτές οι κουβέντες που βγήκαν από το στόμα του εμβληματικού παράγοντα του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκαν αρκετά χρόνια αργότερα, καθώς όπως έγινε γνωστό ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός αρνήθηκε την πρόταση της Nova και προχώρησε στη δημιουργία του δικού του καναλιού «Παναθηναϊκός TV».

Οι «πράσινοι» αρνήθηκαν την πρόταση της NOVA, καθώς η προσφορά θεωρήθηκε αρκετά μικρή για τα δεδομένα της ομάδας, σε σχέση με τους υπόλοιπους ανταγωνιστές του.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close