ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αποχώρησε ο Βιγιαφάνιες – Δεν παίζει με Μαρκό

Με τον Λούκας Βιγιαφάνιες να αντιμετωπίζει ένα τραυματισμό στον προσαγωγό και να αποχωρεί, ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Αποχώρησε ο Βιγιαφάνιες - Δεν παίζει με Μαρκό

Ξαφνικό πρόβλημα με τον Λούκας Βιγιαφάνιες για τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός χαφ κατά τη διάρκεια της σημερινής απογευματινής προπόνησης υπέστη υπερδιάταση στον προσαγωγό και αποχώρησε.

Έτσι τίθεται εκτός της φιλικής αναμέτρησης που θα δώσουν οι «πράσινοι» το Σάββατο στο «Γ. Καλαφάτης», ενώ μένει να διευκρινιστεί και το μέγεθος του προβλήματος που θα τον κρατήσει μακριά από τις προπονήσεις της ομάδας.

Στα της προπόνησης, οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας έπαιξαν 11 εναντίον 11 στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα πραγματοποίησε ο Καρλίτος, ενώ αποφόρτιση έκανε ο νεαρός Ιωαννίδης και θεραπεία  ακολούθησε ο Χατζηθεοδωρίδης.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.038 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι ο Ντάνι Πογιάτος στρέφει το βλέμμα του στο πρώτο φιλικό της ομάδας, ενώ και ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να δει για πρώτη φορά τα νέα αποκτήματα των «πρασίνων» σε δράση, αλλά και την ετοιμότητα των υπολοίπων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.