ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η τακτική του Πογιάτος και τα δύο συστήματα

Ο Καταλανός τεχνικός δουλεύει πολύ στο κομμάτι της τακτικής, ετοιμάζοντας και δουλεύοντας με τους παίκτες του, πάνω σε δύο συστήματα.

Ο Ντάνι Πογιάτος και οι επιτελείς του, στις τελευταίες προπονήσεις δούλεψαν πολύ στο κομμάτι της τακτικής, καθώς θέλουν να παρουσιάσουν ένα σύνολο πολύ ανταγωνιστικό με το ποδόσφαιρο που θα παίζει η ομάδα να είναι ελκυστικό.

Παναθηναϊκός: H πρόταση για Γιάχανμπανκς και τα στοιχεία του Ιρανού εξτρέμ
Παναθηναϊκός: H πρόταση για Γιάχανμπανκς και τα στοιχεία του Ιρανού εξτρέμ 4.057 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα πρώτα δείγματα άσχετα από τη δυναμικότητα του αντιπάλου, ο κόσμος της ομάδας θα τα δει στο φιλικό του Σαββάτου κόντρα στη Μαρκό, ωστόσο ο Καταλανός τεχνικός θέλει να δει η ομάδα του να βγάζει στον αγωνιστικό χώρο, όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις του «Γ. Καλαφάτης».

Παράλληλα ο Πογιάτος με τους παίκτες του δουλεύει δύο συστήματα, τα οποία και θα δοκιμάσει στα φιλικά ματς, ώστε να δει το επίπεδο και να δουλέψει σε τυχόν ατέλειες που θα παρουσιαστούν.

Το πρώτο σύστημα που έχει δοκιμάσει είναι το 4-3-3, το οποίο είναι και το αγαπημένο του και το έχει παρουσιάσει σε αρκετά ματς με την προηγούμενη του ομάδα, τη Ρεάλ Μαδρίτης Β’. Αυτή τη διάταξη θέλει να χρησιμοποιήσει και στο μεγαλύτερο κομμάτι των αγώνων που θα δώσει ο Παναθηναϊκός σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Όμως για να είναι απόλυτα προετοιμασμένος, ο Πογιάτος έχει σαν plan b και το 4-4-2. Αυτό το σύστημα το χρησιμοποίησε στις τελευταίες δύο προπονήσεις και ανάλογα τον αντίπαλο και τις συνθήκες, υπάρχει περίπτωση να το δούμε και σε επίσημο ματς.

Παναθηναϊκός: H πρόταση για Γιάχανμπανκς και τα στοιχεία του Ιρανού εξτρέμ
Παναθηναϊκός: H πρόταση για Γιάχανμπανκς και τα στοιχεία του Ιρανού εξτρέμ 4.057 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close