ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η τακτική του Πογιάτος και τα δύο συστήματα

Ο Καταλανός τεχνικός δουλεύει πολύ στο κομμάτι της τακτικής, ετοιμάζοντας και δουλεύοντας με τους παίκτες του, πάνω σε δύο συστήματα.

Παναθηναϊκός: Η τακτική του Πογιάτος και τα δύο συστήματα

Ο Ντάνι Πογιάτος και οι επιτελείς του, στις τελευταίες προπονήσεις δούλεψαν πολύ στο κομμάτι της τακτικής, καθώς θέλουν να παρουσιάσουν ένα σύνολο πολύ ανταγωνιστικό με το ποδόσφαιρο που θα παίζει η ομάδα να είναι ελκυστικό.

Τα πρώτα δείγματα άσχετα από τη δυναμικότητα του αντιπάλου, ο κόσμος της ομάδας θα τα δει στο φιλικό του Σαββάτου κόντρα στη Μαρκό, ωστόσο ο Καταλανός τεχνικός θέλει να δει η ομάδα του να βγάζει στον αγωνιστικό χώρο, όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις του «Γ. Καλαφάτης».

Παράλληλα ο Πογιάτος με τους παίκτες του δουλεύει δύο συστήματα, τα οποία και θα δοκιμάσει στα φιλικά ματς, ώστε να δει το επίπεδο και να δουλέψει σε τυχόν ατέλειες που θα παρουσιαστούν.

Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους
Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους 5.771 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρώτο σύστημα που έχει δοκιμάσει είναι το 4-3-3, το οποίο είναι και το αγαπημένο του και το έχει παρουσιάσει σε αρκετά ματς με την προηγούμενη του ομάδα, τη Ρεάλ Μαδρίτης Β’. Αυτή τη διάταξη θέλει να χρησιμοποιήσει και στο μεγαλύτερο κομμάτι των αγώνων που θα δώσει ο Παναθηναϊκός σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Όμως για να είναι απόλυτα προετοιμασμένος, ο Πογιάτος έχει σαν plan b και το 4-4-2. Αυτό το σύστημα το χρησιμοποίησε στις τελευταίες δύο προπονήσεις και ανάλογα τον αντίπαλο και τις συνθήκες, υπάρχει περίπτωση να το δούμε και σε επίσημο ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.