ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκός - Μαρκό 3-0

Ξεμούδιασε με τριάρα κόντρα στην αδύναμη Μαρκό

Πρώτα δείγματα γραφής για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επικράτησε με 3-0 κόντρα στη Μαρκό. Τα τέρματα της ομάδας του «τριφυλλιού» σημείωσαν οι Μακέντα (4), Σαβιέρ (37') και Σπ. Τζαβίδας (67').

Ξεμούδιασε με τριάρα κόντρα στην αδύναμη Μαρκό

Το πρώτο ξεμούδιασμα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί κόντρα στην αδύναμη Μαρκό.

Ο νέος Παναθηναϊκός του Ντάνι Πογιάτος, παρουσιάστηκε αρκετά ορεξάτος και με γκολ των Μακέντα (4′), Σαβιέρ (37′) και Σπ. Τζαβίδα (67′) επικράτησε με σκορ 3-0.

Το ματς

Ο Ντάνι Πογιάτος επέλεξε να ξεκινήσει την αναμέτρηση με το αγαπημένο του 4-3-3 και έδωσε φανέλα βασικού σε δύο νέους παίκτες της ομάδας (Βέλεθ και Σαβιέρ). Παράλληλα στο αρχικό σχήμα ξεκίνησαν επτά παιδιά από την ακαδημία της ομάδας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.292 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Καταλανός τεχνικός ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του και από τη διάθεση που έδειξαν στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης. Οι «πράσινοι» ήταν αρκετά ορεξάτοι και ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σχεδόν από τη σέντρα του ματς.

Το πρώτο γκολ για το «τριφύλλι» έστω και ανεπίσημο το σημείωσε ο Φεντερίκο Μακέντα στο 4ο λεπτό. Συγκεκριμένα τη μπάλα άλλαξαν οι Σαμαράς και Χατζηγιοβάνης από τα δεξιά όπως έκανε επίθεση ο Παναθηναϊκός, με τον Ιταλό στράικερ να βρίσκεται στην πορεία της μπάλας και να στέλνει τη μπάλα εντός εστίας.

Από την πλευρά της η Μαρκό, είχε τη δική της στιγμή, αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά τα «πράσινα» καρέ. Ο Παναθηναϊκός με τους Ζαγαρίτη και Σαβιέρ να έχουν μεγάλη διάθεση από την αριστερή πλευρά δημιουργούσε συνεχώς φάσεις μπροστά από την εστία των φιλοξενουμένων, αλλά χωρίς ευτυχή κατάληξη.

Ο Ντάνι Πογιάτος έδινε συνεχώς οδηγίες από τον πάγκο του για πίεση ψηλά, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας, χειροκροτούσε και μοίραζε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Το 2-0 για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 37′ της αναμέτρησης, με τον νεοφερμένο Σαβιέρ να ανοίγει λογαριασμό με την «πράσινη» φανέλα, όταν και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την σέντρα του Χατζηγιοβάνη (2η ασίστ) και προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 2-0 και τον Πογιάτος να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα κατέθεταν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές, με πολλά νέα παιδιά από τις ακαδημίες να παίρνουν λεπτά συμμετοχής από τον Ντάνι Πογιάτος και όπως ήταν αναμενόμενο ο ρυθμός του ματς δεν ήταν ίδιος όπως αυτός του α’ μέρους.

Οι «πράσινοι» δημιούργησαν ευκαιρίες με τους Κανταλαπιέδρα και τα αδέρφια Τζαβίδα (Μάριος και Σπύρος), με τους δύο νεαρούς να συνεργάζονται άψογα για το 3-0 στο 67′ (πάσα ο Μάριος, το γκολ ο Σπύρος). Ο προπονητής των «πρασίνων» συνέχισε να δίνει οδηγίες στους παίκτες του καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς. Εμφανώς ικανοποιημένος ο Καταλανός, έμεινε ευχαριστημένος από αυτά που είδε από τους παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής, με το 3-0 να μένει ως το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.