ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός – Μαρκό: LIVE STREAMING

Από το κανάλι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο youtube, μπορεί όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Μαρκό.

Παναθηναϊκός - Μαρκό: LIVE STREAMING

Τα πολλά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην ιστοσελίδα του καναλιού Παναθηναϊκός TV, δεν επέτρεψε σε πολύ κόσμο να έχει εικόνα, από τη φιλική αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στη Μαρκό.

Ωστόσο οι άνθρωποι της «πράσινης» ΠΑΕ, προσπάθησαν να λύσουν τα προβλήματα και μέσα από το youtube και το κανάλι της ομάδας, έδωσαν ελεύθερο και σε live streaming, τα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης.

Έτσι όποιος φίλος της ομάδας επιθυμεί μπορεί να δει το ματς ελεύθερο και στο youtube.

«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της
«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της 19.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...