ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πογιάτος: «Στόχος όλων είναι να μένει ευχαριστημένος ο κόσμος της ομάδας»

Ο Ντάνι Πογιάτος ξεκαθάρισε πως ο στόχος που έχει θέσει, είναι να μείνει ικανοποιημένος ο κόσμος της ομάδας, από το ποδόσφαιρο που θα παίζει ο φετινός Παναθηναϊκός.

Πογιάτος: «Στόχος όλων είναι να μένει ευχαριστημένος ο κόσμος της ομάδας»

Ευχαριστημένος από το ρυθμό που είχαν οι ποδοσφαιριστές του εμφανίστηκε ο Ντάνι Πογιάτος μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στη Μαρκό.

Ο Καταλανός τεχνικός αναφέρθηκε στην απόδοση που είχαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας που χρησιμοποιήθηκαν, ενώ σχολίασε και την αγωνιστική ετοιμότητα των παιδιών που ανήκουν στα τμήματα υποδομής της ομάδας και πήραν χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό.

Τέλος, αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας και επεσήμανε πως στόχος του είναι να ικανοποιήσει τους φιλάθλους με τον τρόπο που θα επιλέξει να παίζουν οι παίκτες της ομάδας του.

Nικολογιάννης: «Απαράδεκτη η ενέργεια του Κουρμπέλη, γκρεμίζει ό,τι έχτισε ο Παναθηναϊκός»
Nικολογιάννης: «Απαράδεκτη η ενέργεια του Κουρμπέλη, γκρεμίζει ό,τι έχτισε ο Παναθηναϊκός» 6.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντάνι Πογιάτος στο κανάλι της ομάδας «Παναθηναϊκός TV»

Για το τι κρατάει από το σημερινό παιχνίδι: «Είμαι χαρούμενος γιατί ο ρυθμός ήταν πολύ καλός. Οι παίκτες καταλαβαίνουν την ιδέα. Προχωράμε. Ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά είμαστε χαρούμενοι με την απόδοση».

Για την απόδοση των νέων παικτών: «Για μένα αποτελούν όλοι παίκτες του Παναθηναϊκού ανεξαρτήτου ηλικίας. Υπάρχουν νέοι παίκτες και το μέλλον θα είναι λαμπρό. Οι απαιτήσεις είναι υψηλότατες και αν έρθουν και τα αποτελέσματα όλα θα πάνε καλά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ξέρω πως μπορώ να βοηθήσω τους νέους παίκτες. Πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν απαιτήσεις όταν παίζεις  στον Παναθηναϊκό».

Για την απόκτηση του Σάντσες: «Πρέπει να έχουμε ένα μείγμα έμπειρων και νέων. Αναλύσαμε τον παίκτη. Θα μας βοηθήσει και θα βοηθήσει τους νέους να αναπτυχθούν. Πρόκειται για έναν παίκτη με πολλές δυνατότητες. Έχει πολλά να προσφέρει».

Για τη δουλειά που γίνεται με τον Ρόκα για τις μεταγραφές: «Πρέπει να καταλάβετε ότι έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες, τους οποίους σέβομαι. Δουλεύουμε μαζί με τον Τσάβι Ρόκα συνέχεια. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία στον κόσμο της ομάδας, ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Για τη φιλοσοφία του: «Το ποδόσφαιρο έχει δημιουργηθεί για τον κόσμο. Θέλω ο φίλαθλος να ταυτιστεί με τον τρόπο παιχνιδιού. Θέλουμε να είναι περήφανος ο κόσμος για την ομάδα και να είναι αποτελέσει κομμάτι αυτής».

loading...