ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σαβιέρ: «Ποιοτική η ομάδα σε όλες τις θέσεις»

Ο Άντονι Σαβιέρ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στην εικόνα που έδειξε η ομάδα κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης.

Σαβιέρ: «Ποιοτική η ομάδα σε όλες τις θέσεις»

Ο Πορτογάλος εξτρέμ που ήρθε το φετινό καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα των «πρασίνων», ενώ βρήκε και το δρόμο προς τα δίχτυα πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα της ομάδας του στη φιλική επικράτηση κόντρα στην Μαρκό.

Μιλώντας μετά το τέλος του ματς, αναφέρθηκε στη δουλειά που έχει γίνει στο «Γ. Καλαφάτης» όλο αυτό το χρονικό διάστημα και επεσήμανε πως η ομάδα έχει αρκετή ποιότητα σε όλες τις θέσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο κανάλι της ομάδας «Παναθηναϊκός TV»

«Πιστεύω ότι πιο σημαντικό από το αποτέλεσμα ήταν να δείξουμε τι κάναμε αυτές τις δύο εβδομάδες. Βλέπω ότι η ομάδα αυτή έχει ποιότητα σε όλες τις θέσεις. Θεωρώ ότι θα έρθουν και άλλοι παίκτες. Θα γίνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και θα πάμε καλά».

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Φώτη Ιωαννίδη (pic)
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Φώτη Ιωαννίδη (pic) 2.263 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...