ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός για τα προβλήματα σχετικά με το PAOTV: «Ευχαριστούμε και συγγνώμη»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας συγνώμη για τα τεχνικά προβλήματα στο φιλικό με τη Μαρκό και ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για την ανταπόκρισή τους στο «Παναθηναϊκός TV».

Παναθηναϊκός για τα προβλήματα σχετικά με το PAOTV: «Ευχαριστούμε και συγγνώμη»

Τα τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν στην πρεμιέρα του «Παναθηναϊκός TV» ανάγκασαν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να βγάλει επίσημη ανακοίνωση ζητώντας συγνώμη από τους φίλους της ομάδας και τονίζοντας ότι οι αρμόδιοι του καναλιού εργάζονται ήδη για να μην επαναληφθούν στο επόμενο φιλικό με την ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ την προσεχή Τετάρτη.

Τέλος, ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας που κατά χιλιάδες ακολούθησαν την προβλεπόμενη διαδικασία μέσω του paotv.gr, προκειμένου να παρακολουθήσουν το πρώτο φιλικό της ομάδας, κόντρα στη Μαρκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Είναι κοινότυπο αλλά στην προκειμένη περίπτωση αποτελεί πραγματικότητα: κάθε αρχή και δύσκολη. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας που κατά χιλιάδες ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία μέσω του paotv.gr, προκειμένου να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση με τη Μαρκό, στην πρώτη τηλεοπτική μετάδοση του «Παναθηναϊκός TV».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 11.031 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, όμως, αυτή η επιθυμία προκάλεσε αξεπέραστα τεχνικά προβλήματα. Οφείλουμε να απολογηθούμε στους χιλιάδες φιλάθλους, οι οποίοι εξαιτίας αυτών των προβλημάτων, δεν κατόρθωσαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Ήδη όλες οι αρμόδιες ομάδες του «Παναθηναϊκός TV» εργάζονται προς την κατεύθυνση της επίλυσης των ζητημάτων, ώστε στο επόμενο τηλεοπτικό ραντεβού με το «Παναθηναϊκός TV», στις 26 Αυγούστου στο φιλικό με τον ΟΦΗ, να κυλήσουν όλα ομαλά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και συγγνώμη για την ταλαιπωρία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.