ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σάντσες: «Ο Παναθηναϊκός είναι πασίγνωστος – Ξέρω τι σημαίνει το τριφύλλι»

Τις πρώτες του δηλώσεις σαν ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» παραχώρησε ο Φακούντο Σάντσες και τόνισε πως το όνομα της ομάδας είναι πασίγνωστο όχι μόνο στην πατρίδα του, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Σάντσες: «Ο Παναθηναϊκός είναι πασίγνωστος - Ξέρω τι σημαίνει το τριφύλλι»

Τις προσπάθειες των νέων του συμπαικτών στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Μαρκό, παρακολούθησε από κοντά ο Φακούντο Σάντσες.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής που ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μιλώντας στο κανάλι της ομάδας αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε να φύγει από την πατρίδα του και να έρθει να αγωνιστεί στην Ελλάδα και το «τριφύλλι». Ενώ παράλληλα, έδειξε να είναι και γνώστης του κλαμπ και της φιλοσοφίας που υπάρχει γύρω από αυτό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Παναθηναϊκός TV»:

Τι ήταν αυτό που σε ώθησε να αφήσεις την Αργεντινή και να έρθεις στον Παναθηναϊκό;

«Μετά από την καριέρα μου στην Αργεντινή, περίμενα να φύγω για την Ευρώπη. Μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω στον Παναθηναϊκό, μία ευκαιρία που περίμενα. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα και θα συνεισφέρω ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.574 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποια είναι τα στοιχεία που θα δώσεις ως παίκτης;

«Είμαι παίκτης ομάδας. Παίζω με δυναμισμό, είμαι επιθετικογενής και προσπαθώ όταν είμαι στην επίθεση να δημιουργήσω το απρόβλεπτο. Επίσης, είμαι καλός στο ένας με έναν».

Μίλησες με κάποιον Αργεντινό πριν έρθεις στον Παναθηναϊκό;

«Δεν μίλησα με κάποιον. Μίλησα με άτομα που έκαναν καριέρα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός είναι πασίγνωστος στην Αργεντινή και στον κόσμο. Γνωρίζω τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα με το τριφύλλι. Θα κάνω το καλύτερο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.