Τις προσπάθειες των νέων του συμπαικτών στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Μαρκό, παρακολούθησε από κοντά ο Φακούντο Σάντσες.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής που ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μιλώντας στο κανάλι της ομάδας αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε να φύγει από την πατρίδα του και να έρθει να αγωνιστεί στην Ελλάδα και το «τριφύλλι». Ενώ παράλληλα, έδειξε να είναι και γνώστης του κλαμπ και της φιλοσοφίας που υπάρχει γύρω από αυτό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Παναθηναϊκός TV»:

Τι ήταν αυτό που σε ώθησε να αφήσεις την Αργεντινή και να έρθεις στον Παναθηναϊκό;

«Μετά από την καριέρα μου στην Αργεντινή, περίμενα να φύγω για την Ευρώπη. Μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω στον Παναθηναϊκό, μία ευκαιρία που περίμενα. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα και θα συνεισφέρω ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα».

Ποια είναι τα στοιχεία που θα δώσεις ως παίκτης;

«Είμαι παίκτης ομάδας. Παίζω με δυναμισμό, είμαι επιθετικογενής και προσπαθώ όταν είμαι στην επίθεση να δημιουργήσω το απρόβλεπτο. Επίσης, είμαι καλός στο ένας με έναν».

Μίλησες με κάποιον Αργεντινό πριν έρθεις στον Παναθηναϊκό;

«Δεν μίλησα με κάποιον. Μίλησα με άτομα που έκαναν καριέρα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός είναι πασίγνωστος στην Αργεντινή και στον κόσμο. Γνωρίζω τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα με το τριφύλλι. Θα κάνω το καλύτερο».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS